Târgu-Neamţ: Scandal între două familii de rromi din Tăbăcari, cu altă țigancă gravidă

pietricica turism

Astăzi, 8 iulie, pe strada Alexandru Vlahuţă din cartierul Tăbăcari din zona Humuleşti a avut loc un conflict între două familii de rromi. Totul a pornit de la o femeie (de fapt o fată de 14 ani, gravidă în 25 de sptămâni) care a fost lovită de soţ, iar aceasta s-a plâns tatălui, iar de aici a ieşit cearta dintre socru şi ginere. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie, jandarmerie, cât şi un echipaj de la SPIR.

A fost un scandal între rromi. E vorba despre un eveniment despre care am înţeles că nu are legătură cu scandalul de joi seara. A pornit de la o fată de etnie rromă şi care ar fi fost lovită de soţ. Aceasta a fost la tatăl ei să se plângă şi de aici a ieşit un scandal. Un scandal de familie. La faţa locului au fost trimise echipaje de poliţie şi de cercetare care o să facă verificări. Probabil o să se facă un dosar pentru lovire. Din cercetări o să vedem ce personaje sunt implicate. Şi dacă sunt implicate personaje de la scandalul de joi”, ne-a spus comisarul şef Costinel Vlad, comandantul Poliţiei Târgu-Neamţ.

În urma scandalului, trei persoane au fost duse la spitalul din Târgu Neamț. Este vorba despre o gravidă în vârstă de 14 ani, în 25 de săptămâni de sarcină, cu un traumatism abdominal prin agresiune și atac de panică, un bărbat în vârstă de 33 de ani cu traumatism cranio-cerebral prin agresiune, lovit cu o scândură dintr-un gard și un bărbat de 32 de ani cu o plagă tăiată la buza superioară, lovit cu pumnul.

C.T. STURZU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.