Acasă Advertoriale Fisetele metalice, esentiale pentru organizarea documentelor

Fisetele metalice, esentiale pentru organizarea documentelor

Fisetele metalice sunt solutia ideala atunci cand vrei sa organizezi activitatile afacerii tale intr-un mod cat mai eficient cu putinta, iar beneficiul rezultat este obtinerea unui mediu de lucru ordonat si curat. Un alt avantaj decisiv de care vei beneficia la achizitionarea unor astfel de piese de mobilier este ca, spre deosebire de clasicele dulapuri confectionate din lemn, fisetele metalice pot fi folosite mai mult, fara a se deteriora sau a avea nevoie de intretinere speciala.

Durabilitatea acestor produse este asigurata de calitatea si rezistenta in timp a materialelor din care sunt realizate. Utilitatea sporita a acestor piese de mobilier este, de asemenea, un aspect de luat in calcul, ele acomodand cu succes documente, obiecte sau produse de orice tip. Astfel, indiferent daca firma ta apartine sferei comertului sau a serviciilor, nevoia de arhivare si stocare va fi asigurata ideal de fisetele metalice, iar dosarele, bibliorafturile cu acte sau instrumentele pe care le folosesti zilnic vor putea fi depozitate in siguranta.

Fisete metalice – Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara? 

Avand in vedere durata de viata si utilitatea lor, fisetele metalice reprezinta o investitie foarte buna in cazul unei afaceri. Ele vor putea fi exploatate mult timp dupa ce investitia se amortizeaza, iar pretul de pornire al acestor elemente de mobilier se situeaza in jurul valorii de 500 de Lei. In cazul in care vrei sa ai acces la optiuni speciale, modele complexe si de dimensiuni generoase, atunci probabil ca va trebui sa scoti din buzunar aproximativ 1.000 de Lei.

Proiectate si produse pentru nevoi diferite de utilizare sau amplasare, fisetele metalice difera in functie de dimensiuni, numarul de rafturi, greutatea maxima suportata de fiecare raft sau materialul din care sunt fabricate. De aceea, putem diferentia intre multiple tipuri de astfel de piese:

  • utile pentru depozitarea instrumentelor, uneltelor sau aparatelor;
  • utile pentru depozitarea, stocarea si arhivarea bibliorafturilor, dosarelor si actelor;
  • prevazute cu vopsea ignifuga, materiale termorezistente si tratamente anticorozive pentru depozitarea in conditii de siguranta a substantelor toxice sau periculoase;
  • utile pentru depozitarea medicamentelor si instrumentelor medicale in conditii sigure;
  • cu 1-2 rafturi, 5-10 rafturi sau prevazute cu seif/caseta de valori;
  • cu 1-2 usi si polite suplimentare.

De fiecare data cand este necesar sa clasifici sau sa arhivezi diverse fise, acte sau orice alt tip de informatii pe suport de hartie, fisetele metalice iti vor oferi solutia simpla si la indemana. Multumita durabilitatii conferite de otelul de cea mai buna calitate din care sunt confectionate si proiectarii ingenioase a spatiilor de depozitare din interior, aceste piese de mobilier asigura depozitarea in conditii de maxima siguranta si organizarea eficienta a dispozitivelor sau bibliorafturilor.

Daca vrei sa profiti de cele mai bune preturi si oferte, intra pe Officeclass.ro si alege dintr-o gama extrem de variata de produse. In cazul in care comanzi acum un fiset metalic 4 rafturi Eco+ 900x400x1800, vei primi 10 bibliorafturi cadou!

Alege calitatea si profesionalismul! Alege Officeclass!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here