Horoscop 19-25 iulie – între eclipse!

Rupert Sheldrake a avansat o teorie, care explică faptul că ADN-ul uman nu este, în mod intrinsec, depozitarul informației structurante pentru o fiinţă, ci, mai curând, un fel de antenă de emisie-recepţie pentru câmpul morfic înconjurător, care, de fapt, depozitează această informație.

* Berbec

Marte, coordonatorul zodiei, se mișcă retrograd până pe 27 august. Asta înseamnă că nativii vor fi nevoiți să aibă răbdare atunci când doresc să înainteze pe anumite planuri pe care și le-au făcut.

Marte este planeta care le oferă Berbecilor avantajul în orice competiție. Guvernează motivația, curajul și conducerea, precum și voința de a persevera asupra provocărilor și obstacolelor dificile. Acum, cu Marte ”adormit”, nu este momentul ca Berbecii să înceapă noi afaceri sau o nouă relație.

Marte, de asemenea, guvernează toate lucrurile ascuțite, cum ar fi bisturiul chirurgului sau acele, precum și sexualitatea, iar, pentru bărbați, sperma.

Berbecii nu pot decât să accepte lucrurile așa cum sunt, până ce Marte se va trezi.

* Taur

Nativii au parte de un weekend foarte romantic în această lună. Este de vorba despre perioada 22-23 iulie. Va fi atât de minunat, deoarece Venus în Fecioară va primi o influență deosebită de la Jupiter în Scorpion. Casa dragostei Taurilor, a distracție și odihnei este legată de Casa căsătoriei și a partenerului. Nativii singuri se vor apropia în acest weekend de cineva pe care îl cunosc, iar cei căsătoriți vor fi luați prin surprindere de partenerul lor.

Din 25 iulie, fratele lui Marte, Mercur, își începe mișcarea retrogradă până pe 18 august.

După cum se poate observa, foarte puține lucruri vor fi realizate cu aceste două planete în afara fazei lor.

* Gemeni

Planetă a energiei, Marte se mișcă retrograd până pe 27 august. Gemenii trebuie să ia în calcul și faptul că Mercur, coordonatorul lor, își începe mișcarea retrogradă din 25 iulie. Cei care doresc să călătorească pe distanțe mai mari ar putea să-și mai amâne această dorință.

De asemenea, Marte se va ciocni cu Uranus, planeta evenimentelor neprevăzute, deci nu este momentul pentru ca Gemenii să meargă într-o  călătorie importantă pentru afaceri sau de plăcere. Nativii care au posibilitatea de a-și amâna deplasările să o facă! Luna septembrie este optimă pentru călătorii, iar ei vor fi mai productivi și mai fericiți.

* Rac

Dacă doresc să iasă din oraș pentru a-și vizita prietenul sau rudele la cabana de vacanță, weekendul 21-22 iulie este perfect pentru Raci. Atunci Venus și Jupiter vor fi în sincronizare ideală.

Racii trebuie să-și mențină credința că lucrurile vor merge pe făgașul normal, pozitiv. Ei vor găsi banii de care au nevoie, atât timp cât rămân la programul lor.

Racul este considerat unul dintre semnele financiare înțelepte. Pe lângă el, mai sunt considerați astfel și Capricornul, Taurul, Scorpionul. Mulți dintre membrii familiei Rockefeller s-au născut în zodia Racului.

Pentru a face lucrurile mai complicate, fratele lui Marte, Mercur, își începe mișcarea retrogradă din 25 iulie. Se recomandă să nu se semneze contracte. De asemenea, vor apărea schimbări în mediul de lucru al Racilor.

* Leu

Știrile financiare vor fi pozitive pentru Lei în apropiere de 22 și 23 iulie. Aceste zile le vor readuce zâmbetul pe buze nativilor, mai ales celor care lucrează în domeniul artelor.

Deasupra lui Marte, care se mișcă retrograd, fratele său, Mercur, va fi, de asemenea, retrograd din 25 iulie. Pentru Lei, acest fapt poate însemna că abuzurile vor fi mai multe decât de obicei.

Li se recomandă să se asigure că pot comunica într-un mod clar, că trimit un mesaj pe care alții îl pot descifra cu ușurință și, în același timp, că au primit mesajele pe care alții le-au trimis către ei.

* Fecioară

Venus, în Fecioară în perioada 21-23 iulie, va primi un ajutor astrologic semnificativ de la Jupiter în Scorpion. Acest fapt înseamnă că weekendul 21-22 iulie va fi special pentru Fecioare.

Cei mai mulți dintre nativi se pot orienta către un magazin de fashion sau aleg să meargă într-o excursie. Este loc de mers la spa sau de semnat un contract important, chiar de cumpărat o mașină nouă. Acum Jupiter tranzitează Casa transportului.

Mercur își începe mișcarea retrogradă din 25 iulie. El provoacă întârzieri, confuzie, blochează comunicarea între persoane, instituții, dispozitive.

Nu este momentul potrivit pentru a semna contracte. Mercur e conducătorul Fecioarei, deci are o influență de două ori mai mare pentru nativii zodiei.

* Balanță

Din 22 iulie și până pe 2 august, Soarele va oferi nativilor momente minunate să se bucure și să se relaxeze. Calmul și echilibrul interior vor aduce Balanțelor relații armonioase. Aceste condiții exterioare deosebite îi fac pe nativi să fie mai eficienți și mai productivi.

Planurile lor ar trebui să meargă bine, astfel că este un moment bun pentru a se concentra asupra lor. Atitudinea nativilor este preponderent pozitivă, iar acest fapt le poate aduce respect și favoruri din partea superiorilor.

Pe 21-22 iulie, când Venus și Jupiter vor în armonie, fericirea pare să a le învălui pe Balanțe.

În schimb, 25-26 iulie nu sunt zile bune pentru a discuta despre bani cu nimeni. Nici cu soțul/ soția, nici cu bancherul, nici cu brokerul de asigurări și nici cu contabilul.

Soarele și Uranus vor fi în contradicție, ceea ce poate însemna doar veste mai neplăcută și cheltuieli mai mari.

* Scorpion

Între 22 iulie și 2 august, Soarele îndemnă Scorpionii să lucreze mai mult, pentru a avea lucrurile așa cum le doresc. Oamenii cu o anumită putere sau autoritate asupra Scorpionilor îi vor încerca, nu doar pe nativi, ci și scopurile lor, forțându-i să dovedească tot ce fac. Se recomandă Scorpionilor să nu reacționeze la provocare.

Între 23-27 iulie, Uranus și Soarele vor deschide o etapă de incertitudini în viața nativilor. Unii dintre ei ar putea simți un sentiment de neliniște și de schimbare iminentă. Se recomandă exerciții de relaxare și păstrarea rutinei.

Mercur va merge retrograd din 25 iulie. Unii dintre nativi nu vor putea face progrese reale acum, decât cu mult calm și pace interioară.

* Săgetător

Între 18-28 iulie, Venus va crește nevoia Săgetătorilor de dragoste și afecțiune. Cu toate acestea, nativii vor trebui să facă eforturi suplimentare, dată fiind tensiunea din relația lor actuală. De asemenea, ei ar trebui să depășească tendința spre lene și egoism.

Li se recomandă să evite a cheltui bani pe produse inutile.

Săgetătorii ar putea avea o întâlnire importantă pentru cariera lor în zilele de 21-23 iulie. Atunci, Venus tranzitează Casa faimei și a onorurilor nativilor. Discuțiile confidențiale ar trebui să meargă foarte bine.

Pentru a complica lucrurile mai mult, Mercur va merge retrograd între 25 iulie și 19 august. Mercur este planeta care guvernează Casa prestigiului în carieră, reputația și succesul profesional, dar, cu Mercur retrograd, progresele vor veni mai lent.

* Capricorn

Mercur își începe mișcarea retrogradă din 25 iulie. Drept urmare, nativii ar trebui să evite semnarea oricăror documente până în septembrie.

Ar fi înțelept pentru Capricorni să-și rafineze planurile pentru deplasările care îi așteaptă. Ei pot călători în siguranță cu Mercur retrograd, atâta timp cât își marchează în mod clar bagajele și își asigură bijuteriile.

De asemenea, se cere atenție maximă la detalii, atunci când nativii doresc să cumpere sau să închirieze o locuință. Sau ar putea lăsa toate acestea pentru luna septembrie, când nu vor exista atâtea blocaje astrologice pentru categoriile enumerate mai sus.

Venus în Fecioară este compatibilă cu soarele Capricornului. Astfel, apare probabilitatea de distracție și iubire.

* Vărsător

Între 22 iulie și 2 august, Soarele aduce presiuni din partea bărbaților sau a femeilor șefi ai nativilor. Aceștia fac viața dificilă Vărsătorilor, mai ales prin opoziția declarată împotriva eforturilor lor. Se recomandă nativilor să nu reacționeze la aceste provocări ale ego-ului. Să se îndepărteze de la situația care le provoacă dificultăți.

Pluton semnalează momentul potrivit pentru a transforma ceva în viața lor, ceva care i-a reținut pe Vărsători de la fericire și succes.

Acum poate apărea o oportunitate pentru a aplica această transformare în dragoste, finanțe sau o lucrare care necesită creativitate.

Cel mai bun moment pentru a face o mare schimbare este între eclipsa Soarelui din 12 iulie și eclipsa lunară din 27 iulie.

* Pești

Cel mai bun weekend din iulie, pentru Pești, este cel din 21-22 iulie. Atunci, Venus și Jupiter vor fi sincronizate, pline de farmec, iar Luna de tranzit va fi în Scorpion. Acesta ar putea fi un weekend în care Peștii să iasă din oraș, să fie romantici împreună cu partenerul lor.

Mercur va merge retrograd din 25 iulie și până pe 18 august. Se poate observa cu ușurință că nu este momentul ca Peștii să lanseze un nou proiect. Acesta se poate lansa în septembrie, când Marte și Mercur se vor deplasa direct sau în cel mai bun timp pentru Pești de a se face remarcați, după 6 decembrie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *