Horoscop 5-11 iulie: Mercur susține claritatea în gândire și în exprimare

pietricica turism

Budhistul afirmă că religia lui revelează lumii taine mai profunde decât religia creştină. Musulmanul crede că religia sa e superioară religiei mozaice. Protestantul afirmă că religia sa este mai eliberată de dogme decât a catolicului etc. Toate religiile au câte un nucleu de adevăr, dar toate sunt legate de materie şi de viaţa materială. Fiecare om care se va putea descătuşa de deşertăciunea cărţilor, a barierelor şi prejudecăţilor create de om, şi va adopta ideile Celui Unic, ale Tatălui Ceresc, va putea spune că se apropie de Adevărul care îl va elibera.

* Berbec

Saturn declanșează o serie de evenimente care conduc nativii către o răscruce a vieții. Acest nod al vieții apare forțat și pune presiune asupra Berbecilor, în ceea ce privește deciziile pe care trebuie să le ia în această perioadă.

Cei mai mulți dintre ei au senzația că toată lumea este împotriva lor. Nu este o atitudine potrivită, mai ales că emoțiile Berbecilor sunt desincronizate cu realitatea. Unii dintre ei ar putea să se izoleze de ceilalți.

Ar fi bine ca Berbecii să aibă răbdare și perseverență și să continue să lupte. Gândirea clară va fi susținută de Mercur abia după 7 iulie. Până atunci, Berbecii își pot lua o vacanță, pentru a nu face lucruri ireparabile.

* Taur

Între 3 și 6 iulie, Mercur, în opoziție cu Marte, va crea situații conflictuale pentru Tauri. Aceștia își vor interioriza furia, își vor imagina situații de evadare din cotidianul personal, vor arunca vorbe, descoperind, astfel, gândurile proprii și altora. Se recomandă să nu fie prea direcți în vorbire, deoarece acest lucru poate provoca reacții ostile.

Taurii ar trebui să încerce să se relaxeze și să rămână răbdători. Să nu devină defensivi și spontani în reacțiile lor pentru moment.

Ar fi bine să se gândească de două ori înainte de a face declarații îndrăznețe și să facă tot posibilul pentru a evita argumentele.

* Gemeni

Mercur se află în sextil cu zodia Gemenilor, aspect care le favorizează nativilor o gândire rapidă și clară, pe care o pot canaliza în spre activități mentale, dar și în comunicații. Această săptămână îi va ține ocupați pe Gemeni, dar vor fi și productivi.

Acum, ei pot absorbi o mulțime de informații, astfel că este un moment bun pentru studii și examene. Se pot exprima puternic și clar, fără a vă supăra pe nimeni. Acesta este cel mai bun moment al lunii, pentru a cumpăra și a vinde, a aplica pentru un nou loc de muncă și pentru a cere favoruri.

Între 5-6 iulie, Mercur în opoziție cu Marte îi face pe nativi mai direcți în modul de exprimare.

* Rac

Soarele deasupra zodiei Rac îi va ajuta pe nativi să găsească mijloace prin care să-și exprime adevărata identitate și să fie ei înșiși. Accentul se pune acum pe persoana I și pe obiectivele pe care Racii și le-au fixat pentru anul 2019. Este momentul pentru ei să tragă o linie, care va delimita anul precedent, și să-și facă loc pentru un nou început.

Între 5 și 7 iulie, Soarele și Jupiter aduc relații calde și prietenoase cu toată lumea. Racii ar putea să-și folosească entuziasmul și încrederea în sine pentru a profita la maximum de aceste zile norocoase. Oportunitățile pot veni sub formă de creștere personală, spirituală și materială prin investiții, studii sau călătorii.

* Leu

Până pe 7 iulie, Mercur aduce vigilență mentală, reflexe rapide și o creștere a comunicării pentru Lei. De obicei, acesta este un moment potrivit pentru întâlniri, afaceri, planuri și negocieri, dar, așa cum se va vedea, influența disruptivă din partea lui Marte și Uranus face aceste sarcini mentale să devină mai riscante.

Între 3 și 6 iulie, Mercur, în opoziție cu Marte, poate aduce argumente și conflicte pentru Lei. Cele mai multe vor apărea în interiorul lor, ceea ce le va crește starea conflictuală.

Nu se recomandă Leilor să fie direcți în vorbire, deoarece ar putea provoca reacții ostile. Chiar dacă nu le pasă de asta, se recomandă autocontrolul.

* Fecioară

Uranus, deasupra Fecioarelor până în noiembrie 2018, permite nativilor să facă schimbări foarte importante în viața lor. Fecioarele vor avea parte de o intuiție crescută și o strălucire a înțelegerii. În acest mod, se vor autodescoperi și vor avea parte de revelații care le vor ușura viața și vor îndepărta presiunea din subconștient. Cei mai curajoși din zodie vor încerca ceva nou și interesant.

Între 5 și 7 iulie, Soarele și Jupiter vor ajuta Fecioarele să aibă relații calde și prietenoase cu toată lumea.

Este un moment perfect pentru a descoperi lumea sub o altă formă, pentru a socializa, pentru a fi de succes.

* Balanță

Pe 7 iulie, Mercur susține gândirea echilibrată și comunicațiile nativilor. Tot Mercur elimină presiunea datorată tranzitului solar și Lunii Pline. Balanțele au de partea lor abilități ridicate de vorbire și abilități diplomatice. În acest mod, vor reuși să evite dezacordurile și necazurile pe care le-au planificat alții pentru ei.

Este cel mai bun moment al lunii iulie pentru a aplica pentru un loc de muncă, pentru a face comerț, pentru a semna contracte sau pentru a face planuri.

Până pe 10 iulie, Venus va crea mai multe ocazii pentru ca Balanțele să se bucure de dragoste și de bani. O îmbrățișare și un sărut oferite de nativi pot fi suficiente pentru a vindeca răni vechi.

* Scorpion

Saturn oferă răbdare, perseverență și o etică puternică a muncii. Aceste atribute, împreună cu un sentiment de datorie și o atitudine serioasă, fac din 2018 un an bun pentru ca Scorpionii sa-și atingă obiectivele.

Determinarea nativilor va da rezultate practice fără greșeli. Apar numeroase oportunități de avansare și recunoaștere în viața profesională.

Din 7 iulie, Mercur va crește volumul de muncă, mai multe comisioane și documente. Ritmul agitat și supraîncărcarea informațiilor pot duce la tensiune nervoasă și la o amplificare a vitezei gândirii.

Se recomandă Scorpionilor să solicite ajutor atunci când iau decizii importante, fac afaceri sau semnează contracte.

Între 7 și 11 iulie, cuadratura dintre Mercur și Jupiter aduce mari speranțe pentru viitorul nativilor.

* Săgetător

Pe 7 iulie, Mercur va pune ordine în ideile nativilor. Gândirea lor va deveni mai practică, mai pragmatică. Săgetătorilor le va veni mai ușor să înțeleagă detaliile propriilor obiective și modalitățile de îndeplinire a acestora.

Până prin 10 iulie, este momentul ideal pentru ei să negocieze o afacere la locul de muncă sau în relațiile personale.

Opoziția dintre Mercur și Marte, din 3-6 iulie, îi face direcți în exprimare. Dacă îi încearcă stări de enervare, Săgetătorii pot încerca yoga sau meditația pentru a se relaxa. Stările de agresiune pot fi eliberate și prin implicarea minții în rezolvarea de puzzle-uri sau hobby-uri.

* Capricorn

Între 6 și 10 iulie, Soarele și Neptun vor amplifica sensibilitatea și empatia nativilor față de ceilalți. Capricornii vor conștientiza faptul că atingerea scopurilor și viselor proprii este de o importanță primordială, mai înainte de a-i ajuta pe alții. Acum este o perioadă fastă pentru stabilirea de noi obiective și pentru cultivarea speranțelor pentru viitor.

Pluton va aduce experiențe majore, care au ca scop schimbarea vieții, așa cum o știu și doresc majoritatea nativilor zodiei. Sunt posibile evenimente care au ca rezultat pierderea sau separarea de ceva sau de cineva. Doar dacă acele lucruri sau persoane stau în calea manifestării adevăratului eu al Capricornilor.

* Vărsător

Marte aduce energie, putere și curaj nativilor. Tot Marte îi poate face pe Vărsători să se simtă sexy, sportivi, dar și frustrați și furioși. Dacă vor trăi stări de furie, li se recomandă să le ardă prin activități intense. Este momentul potrivit pentru a începe proiecte noi și pentru a îndeplini sarcini dificile.

Până pe 7 iulie, Mercur pune accentul pe interacțiunile Vărsătorilor cu alți oameni. Li se recomandă să se gândească de două ori înainte de a face declarații sau de a exprima opinii personale care ar putea fi ofensatoare. Viața Vărsătorilor poate fi mai ușoară dacă își păstrează pentru ei gândurile egoiste.

Între 7 și 11 iulie, Mercur și Jupiter oferă nativilor o perioadă foarte bună pentru planificarea viitorului.

* Pești

Între 9 și 19 iulie, Venus va aduce activități multiple în viața socială a Peștilor, dar și în aspectele amoroase. Nativii se vor simți ca și cum ar trăi o plăcere continuă, iar serviciul ar putea fi înlocuit cu un scurt concediu sau chiar cu un concediu medical, dar nu pentru boală.

Venus părăsește energiile uraniene, astfel că semnalul pe care îl transmite Peștilor este acela de a încerca ceva nou.

Experimentele în dormitor pot fi necesare în această perioadă, pentru ca nativii să nu fie nevoiți să ”caute în altă parte”. Pentru unii Pești, dragostea va fi însoțită și de un câștig financiar extraordinar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.