Acasă Actual Liceeni din Neamț la Ministerul de Externe

Liceeni din Neamț la Ministerul de Externe

Proiectul organizat de PES Activists Neamț, prin care zeci de tineri au identificat și prezentat în eseuri posibilități de promovare a județului Neamț în Uniunea Europeană, a ajuns la final, marți, 3 iulie. Cei mai buni au fost premiați de echipa PES Activists Neamț.
În calitate de coordonator al PES Neamț, i-am cunoscut pe cei mai inspirați liceeni care ne-au scris și i-am premiat! Le mulțumesc tuturor celor care au participat la competiție, felicitări celor care au ajuns pe podium și lansez propunerea de a răspunde și altor astfel de inițiative organizate de PES, pentru că vor urma și alte concursuri!”, a declarat Carmen Nastasă, coordonator PES Neamț.
Pentru toți participanții la concurs, premiați sau nu, urmează să se organizeze o excursie la Ministerul Afacerilor Externe, la invitația ministru Victor Negrescu.
Premianții inițiativei PES Activist sunt Andrei Bogdan (premiul I), Mihaela Apucăloaie (premiul al II-lea), Emilia Toma (premiul al III-lea), Teodora Parmac, Adriana Suduc, Bianca Savin și Andrei Linguraru (mențiuni).
FOTOGALERIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here