Liceeni din Neamț la Ministerul de Externe

pietricica turism
Proiectul organizat de PES Activists Neamț, prin care zeci de tineri au identificat și prezentat în eseuri posibilități de promovare a județului Neamț în Uniunea Europeană, a ajuns la final, marți, 3 iulie. Cei mai buni au fost premiați de echipa PES Activists Neamț.
În calitate de coordonator al PES Neamț, i-am cunoscut pe cei mai inspirați liceeni care ne-au scris și i-am premiat! Le mulțumesc tuturor celor care au participat la competiție, felicitări celor care au ajuns pe podium și lansez propunerea de a răspunde și altor astfel de inițiative organizate de PES, pentru că vor urma și alte concursuri!”, a declarat Carmen Nastasă, coordonator PES Neamț.
Pentru toți participanții la concurs, premiați sau nu, urmează să se organizeze o excursie la Ministerul Afacerilor Externe, la invitația ministru Victor Negrescu.
Premianții inițiativei PES Activist sunt Andrei Bogdan (premiul I), Mihaela Apucăloaie (premiul al II-lea), Emilia Toma (premiul al III-lea), Teodora Parmac, Adriana Suduc, Bianca Savin și Andrei Linguraru (mențiuni).
FOTOGALERIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.