Horoscop la eclipsa de Lună Plină

Pe 27 iulie va fi cea mai lungă eclipsă totală de Lună din acest secol. Eclipsa este vizibilă în întregime de pe teritoriul României la începutul serii de 27 iulie.

Intrarea în umbră începe la ora 21:24. La ora 00:13 Luna începe să iasă din umbră. Momentul maxim al eclipsei are loc la ora 23.22.

Momentul totalității este spectaculos pentru că Luna va fi colorată. Posibil să predomine nuanțele de portocaliu-roșu-cărămiziu.

Următoarea eclipsă vizibilă din țara noastră se va produce pe 21 ianuarie 2019.

* Berbec

Elipsa de Lună Plină din 27 iulie cade în Vărsător, umbrind Casa prieteniei nativilor din Berbec. Aceasta este o Casă a „socialului”, astfel că Berbecii se pot aștepta să fie invitați la un eveniment, la o serată sau o ședință de partid dansantă.

Orice se petrece acum se va întâmpla brusc și fără nici un avertisment, iar faptul îi va supăra pe majoritatea Berbecilor.

Venus este orientat spre Pluton, ajutând la creșterea reputației carierei Berbecilor în cel mai bun mod posibil.

  • Taur

Eclipsa de Lună Plină din 27 iulie, cade în Vărsător și va lumina Casa onorurilor și a realizării în carieră. Acest aspect sugerează faptul că nativii din Taur trebuie să acorde o atenție specială carierei lor la sfârșitul lui iulie și începutul lui august. Cariera Taurilor va începe să se schimbe într-un mod în care nativii nu pot momentan să-l anticipeze.

Uranus formează un unghi dur cu Marte și Luna Plină. Pe de altă parte, Marte se află în unghi ascuțit cu Uranus și Soarele în momentul acestei eclipse, sugerând că un străin sau unul din cunoscuții nativilor vor deveni un concurent feroce pentru ei.

  • Gemeni

Eclipsa lunară din 27 iulie, o lună plină, vă va lumina casa nouă a relațiilor internaționale și a străinilor. Poate doriți să faceți o călătorie îndepărtată, pentru că poate doriți să negociați o înțelegere față în față, dar nu este timpul să faceți acest lucru. Uranus va provoca Marte și eclipsa lunii pline (Uranus va fi echidistant de la Soare și eclipsa lunară plină la unghiuri de 90 de grade, considerată provocatoare.) Aceasta va crea o situație care probabil va sfida logica sau așteptarea. Nu puteți face prea multe lucruri în acest caz – toți suntem în aceeași barcă. Fiecare semn va simți aceste aspecte oarecum sălbatice în moduri diferite. Dacă puteți întârzia această călătorie, ar putea fi indicat să o faceți.

  • Rac

Eclipsa de Lună Plină din 27 iulie cade în Vărsător, semnul care guvernează Casa creditelor, a împrumuturilor, a plăților de asigurare, ipotecă, moștenire, așezări de divorț, sprijin pentru copii și alte tipuri similare a nativilor din Rac.

Uranus va provoca atât Soarele din Leu, cât și luna din Vărsător, lovind Casele financiare ale Racilor.Uranus este planeta șocului și lovește brusc, ca un fulger, fără avertisment. Venus va mai îndulci amarul financiar al nativilor din Rac, aducându-le un motiv de alinare sub forma unei persoane atrăgătoare.

  • Leu

Eclipsa Lunii Pline din 27 se încadrează în Vărsător, în Casa căsniciei sau a unei alte forme de relație a Leilor. Leii s-ar putea angaja sau pot primi știri care să le schimbe toate planurile făcute până acum.

Uranus, guvernatorul Vărsătorului, va fi în unghi greu față de această eclipsă și poate aduce informații lumii despre partenerul nativilor din Leu. Acest fapt îi va forța pe Lei să-și vadă partenerul într-o lumină nouă, dar poate și mai puțin măgulitoare. Acest lucru nu poate avea nimic de a face cu un partener romantic, ci mai probabil un partener de afaceri.

  • Fecioară

Eclipsă de Lună Plină cade în zodia Vărsătorului pe 27 iulie. Acesta va prezenta Fecioarelor proiectele de lucru, metodele de lucru, precum și cei care îi raportează. Această eclipsă este una dificilă, deoarece Uranus este foarte activ într-un mod provocator. Soarele se află peste drum de eclipsa Lunii Pline și în centrul celor două, Uranus. În astrologie acest fapt semnifică faptul că Uranus va exercita aceeași presiune maximă atât asupra Soarelui, cât și asupra Lunii.

Astfel, un proiect va avea nevoie de toată atenția nativilor. Secretele vor fi expuse și o anumită zonă a vieții Fecioarelor va deveni instabilă.

  • Balanță

Eclipsa Lunii Pline din 27 iulie cade în Vărsător, luminând Casa dragostei, a copiilor, a creativității și jocurilor.

Este posibil ca Balanțele să trebuiască să ia o decizie cu privire la persoana pe care o întâlnesc sau să lucreze la un proiect creativ. Nu se recomandă luarea deciziilor sub presiune, rapide, ci este mai bine ca nativii să ascultecu atenție ceea ce li se spune.

Marte se află în prezent în Casa dragostei, a copiilor…, dar în prezent este retrograd, astfel că nativii își pot schimba opinia privind relația de dragoste sau despre o sarcină.

  • Scorpion

Dificultatea eclipsei de Lună Plină din 27 iulie constă în faptul că Uranus va fi în unghi dur cu Luna și Soarele, ceea ce semnifică pericole neprevăzute. Soarele conduce cariera Scorpionilor, deci aceștia vor avea două fronturi unde vor lupta: cerințele vieții de acasă și cea a carierei lor.

Lucrurile se vor petrece cu repeziciune în timpul eclipsei, așa că nativii vor trebuie să fie cu picioarele pe pământ.

Scorpionii care călătoresc în iulie trebuie să se întoarcă până la sfârșitul lunii, deoarece vor dori să fie în zona casei, a serviciului atunci când anumite lucruri vor începe să se petreacă.

  • Săgetător

Eclipsa Lunii Pline din 27 iulie cade în Vărsător, cade în Casa negocierilor, a comunicării nativilor din Săgetător. Nativii pot semna contracte, eclipsa Lunii Pline chiar indică acest fapt. Uranus poate aduce ascunde unele neclarități din contractele semnate de către Săgetătorilor, așa că se recomandă vigilență maximă.

Această eclipsă se referă la o sarcină de lucru. Un posibil scenariu arată că o persoană cheie, care este apropiată de Săgetători, își va anunța plecarea, lăsând echipa în care lucrează nativii sub o presiune maximă.

*Capricorn

Eclipsa lunară din 27 iulie ce cade în vărsător, garantează că se va produce o schimbare a imaginii financiare a nativilor din Capricorn, într-un fel sau altul.

Știrile care vor apărea, vor fi bruște și ar putea implica nevoile unuia dintre copiii nativilor. Poate fi vorba despre o vacanță sau un eveniment social care s-ar putea dovedi a fi o cheltuială mai mare decât s-a anticipat.

Uranus tranzitează Casa copiilor pe 27 iulie cu implicații neprevăzute asupra relațiilor acestora cu părinți născuți în Capricorn.

  • Vărsător

Eclipsa de Lună Plină din 27 iulie cade în Vărsător. Uranus tranzitează Casa de acasă, a proprietăților nativilor din Vărsător. Uranus este acum între Soarele din Leu și eclipsa de Lună Plină.

Pot apărea schimbări la echipa coordonată de Vărsători sau la proiectul în care aceștia sunt implicați.

Totuși, surpriza vine de acasă. Uranus este planeta chintesență a neașteptatului, a neprevăzutului. Această planetă oferă întotdeauna ceea ce nimeni nu consideră a fi posibil.

Se recomandă atenție la postările pe social media sau la discuțiile live la tv sau radio.

 

  • Pești

Eclipsă de Lună Plină din 27 iulie, în Vărsător, va tranzita Casa secretelor. O mulțime de informații ascunse față de Pești vor ieși acum la lumină, lucru neașteptat și uimitor pentru toți nativii.

Acest fapt se datorează și lui Uranus ce formează un unghi dur cu Luna Plină. Dacă Peștii au un secret pe care doresc să-l păstreze trebuie să fie foarte atenți. Eclipsele au tendința de a expune adevărurile la lumină.

Uranus tranzitează Casa comunicării. Peștii trebuie să fie atenți la ce vorbesc sau scriu acum, deoarece pot declanșa un eveniment neașteptat.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *