Jănel Iosub înlocuit de directoarea CCD în CA-ul de la Troleibuzul

Pe vremea când era șef de partid, i s-a spart mașina și nici azi, fiindcă ”nu e un caz de interes public”, nu s-a aflat autorul

Scandalul Jănel Iosub – PSD a intrat într-o nouă fază, cea a demiterilor. Fostul director de la Locativserv a fost înlocuit în Consiliul de Administrație de la S.C. Troleibuzul S.A. de Florentina Moise, directorea Casei Corpului Didactic, care a ajuns în zona PSD prin intermediul UNPR. Documentul prin care Iosub este revocat din funcția deținută în AGA de la Troleibuzul, aceea de administrator neexecutiv – hotărârea AGA cu nr. 11/26.07.2017 – este semnat de președintele AGA, Dan Vasile Constantin, fost consilier județean scos din legislativul județean în urma unor decizii definitive și irevocabile ale instanțelor de judecată, și prevede că „se aprobă revocarea din funcția de administrator a domnului Iosub Jănel, începând cu data de 26.07.2018, cu 100% din total drepturi de vot prezente”.

https://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2018/07/Hot.AGA-nr.11.pdf

Printr-o altă hotărâre AGA, locul lui Jănel Iosub a fost luat de Florentina Moise, iar „durata mandatului acesteai va fi egală cu durata rămasă din mandatul administratorului înlocuit, adică până la data de 17.11.2021”.

(E.C.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *