Invitație de Participare la Tabăra de Creație „Dăruind Vei Dobândi!”

pietricica turism

Avem plăcerea de a vă anunța că, în perioada 29.07.2017-05.08.2018, la Așezământul Social „Sf. Ioan de la Neamț” din Filioara, comuna Agapia, județul Neamț, se va organiza tabăra de creație „Dăruind vei dobândi!”, la care sunt invitați să participe tineri din comunele Agapia, Bălţăteşti, Ghindăoani, Vânători, Răuceşti, dar și din orașul Târgu Neamţ, cu vârsta cuprinsă între 6 -18 ani.

Tabăra se desfăşoară în cadrul Asociaţiei social-umanitare „Sf. Ioan de la Neamț”, în colaborare cu ASCOR Iaşi, cu binecuvântarea ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Neamţ.

În cadrul taberei vor fi organizate următoarele cursuri (ateliere) de inițiere-perfecționare în: sculptură lemn, pirogravură, pictură lemn/ ou/ sticlă, confecționare obiecte religioase (brățări/ cruciulițe), confecționare obiecte tradiționale specifice zonei (ii/ cusături pe etamină), quilling, dans, teatru, poezie, folk, grup coral și multe altele. Nu vor lipsi distracția şi relaxarea, prin: activităţi sportive, jocuri olimpice, muzică, film, excursii, foc de tabără și multe alte surprize.

  • Obiectivele taberei de creație:
  • Dobândirea unor minime abilități practice;

  • Stimularea creativității, motivației și a sensibilității estetice;

  • Asigurarea cunoștințelor privind valorile tradiționale și religioase locale;

  • Conștientizarea păstrării tradiției culturale, a valorilor morale și spirituale;

  • Relaxare prin comunicare, jocuri, muzică, film, sport, excursii, foc de tabără etc.

Înscrierile se fac la data de 22, respectiv 29.07.2018, între orele 8.00-13.00.

Documente necesare: Certificatul de naştere/ Buletinul, Acordul scris al părinţilor de a participa în această tabără. Pentru detalii, ne puteți contacta pe pagina taberei: https://www.facebook.com/TabaradecreatieDaruindveidobandiFilioara/

Vă așteptăm!

https://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2018/07/anunt-tabara-filioara.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.