Publiserv făcută KO de purtătorul de cuvânt al Prefecturii

pietricica turism

Adrian Vasile Niță, actualul purtător de cuvânt al Prefecturii și destul de proaspăt membru PSD, fost director al SC Publiserv SA, societate a municipiului Piatra Neamț, a câștigat în primă instanță, la Tribunalul Neamț procesul prin care cerea anularea unui act administrativ. Conform sentinței, Publiserv este obligată „la plata despăgubirilor conform Cap. 4, lit. a din contractul de mandat nr. 1364/14.03.2017 încheiat între părți, reprezentând drepturi salariale ce i se cuveneau reclamantului pentru funcția de director general al SC Publiserv SA, în calitate de mandatar, actualizate cu rata inflației la data de 14.07.2017, plata indemnizațiilor aferente unui mandat întreg de patru ani, cuprins între 21.03.2017 și până la 21.03.2021 și al premiului anual aferent perioadei în care și-a desfășurat activitatea, actualizate cu inflația la data de 14.07.2017”.

Evident, hotărârea poate fi atacată cu recurs dar, dacă va rămâne la fel și la Curtea de Apel Bacău, rezultă că cetățenii municipiului Piatra Neamț trebuie să-i plătească salariul domnului Niță pentru că niște indivizi l-au dat afară fără să se uite ce scria în contractul de mandat. Suma va fi destul de mare și ea trebuie suportată în cazul unei decizii definitive, de cei care au promovat hotărârea, adică membrii Consiliului de administrație și, în măsura în care și membrii AGA s-au implicat în luarea deciziei, să împartă frățește cheltuielile.

V.B.

P:S.: Pe o speță asemenătoare, Jănel Iosub, fost director la Locativserv SA, a pierdut procesul. Nu stim dacă e vorba de diferență de avocat dar în mod sigur este, vorba lui Toma Caragiu, de avantaj serviciu și anturaj pentru Niță.

2 COMENTARII

  1. Va rog să faceți o anchetă la firma primăriei PUBLISERV pentru că se întâmplă nereguli mari. Directorul Valentin Ciobanu sa întors din concediu și a mărit salariile apropiaților săi a oamenilor care stau in birouri toată ziua. Înainte de asta a redus programul de lucru al oamenilor de la birouri VINEREA până la ora 14. Niciodată programul de lucru nu a fost redus si era pentru că muncitorii din șantier au nevoie de acte și avize de la birouri iar vinerea nu mai putem lucra în felul ăsta.
    Astăzi a mărit nejustificat salariile oamenilor apropiați după cum a vrut dansul iar PUBLISERV abia a avut bani de salarii luna asta.
    NOI MUNCITORII NU VOM MAI URCA PE UTILAJE!!!!!
    Este o stare de conflict la noi iar asta se simte în rândul muncitorilor.
    Va rog să faceți un articol și să scrieți adevărul despre acesta firma unde domnul director Ciobanu face după cum dorește și ne spune că așa sa hotărât la primărie dar se vorbește la noi că primăria nu îl mai dorește pe actualul director. Și Domnul primar este nemulțumit de PUBLISERV și de directorul Ciobanu Valentin.

  2. La conferinta de presa de astazi, omniprezentul si potentul purtator de cuvant a venit in tricou. Ca si cum nu ar fi suficient, avea o insigna cu stema Romaniei prinsa de tricou, pe piept. Asta e sanatos la cap? Cum sa pui stema pe un tricou?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.