Reducerea impozitului pe venit a blocat SPV

pietricica turism

Bonusul de 5% acordat de Fisc celor care-și depun declarația unică prin platforma online gratuită Spațiul Privat Virtual (SPV) a făcut ca tot mai multe persoane fizice să se grăbească în cele câteva zile rămase la dispoziție. Aglomerația virtuală a dus la blocarea serviciului disponibil pe site-ul ANAF, mai ales că ultima zi de depunere era 16 iulie.

Ultima decizie a guvernului, pentru deblocarea situației, este de prelungire a termenului de depunere a declarației unice pentru impozitul pe venit și contribuțiile sociale. Noul termen este 31 iulie, persoanele fizice pot solicita ajutor în completarea formularului și a anexelor de la funcționarii din cadrul serviciului Asistență Contribuabili de la unitățile fiscale teritoriale.

Declarația și anexele pot fi procurate gratuit de la Administrația Finanțelor Publice Neamț, ori se pot descărca pe e-guvernare.ro. Documentele pot fi depuse la registratură, la ghișee, ori prin poștă cu confirmare de primire. Data depunerii se consideră a fi data înregistrării la AFP sau data poștei. Amenda pentru depășirea termenului este cuprinsă între 50 și 500 lei. (C.I.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.