Shopping City Piatra-Neamț și Carrefour Piatra-Neamț continuă campania umanitară pentru familiile din Farcașa

Pietrenii sunt invitați să participe la acțiunea de ajutorare a familiilor din comuna Farcașa afectate de inundații și să doneze alimente neperisabile.

Campania „Donează pentru sinistrații de la Farcașa!” este derulată de Shopping City Piatra-Neamț în parteneriat cu Carrefour Piatra-Neamț, până pe 31 iulie. Clienții și vizitatorii centrului comercial sunt invitați să doneze, în urnele special amenajate, mai ales alimente neperisabile. „În urma inundațiilor din Farcașa, peste 100 de locuințe au fost avariate. Dintre acestea, 40 de gospodării au fost grav afectate și zeci de case au fost mutate cu totul de pe loc. Pentru a ajuta familiile din această comună, în Shopping City Piatra-Neamț au fost amplasate urne de colectare alimente, chiar după linia caselor de marcat din hypermarketul Carrefour. Astfel, până la finalul lunii, vizitatorii centrului comercial pot dona conserve, ulei, zahăr, orez, făină, pâine ambalată și apă potabilă îmbuteliată, alimente pe care Crucea Roșie Română le va colecta, sorta și transporta către sinistrații afectați de inundații”, precizează oficialii Shoping City Piatra-Neamț.

Cei care vor să doneze alimente pentru familiile afectate de inundațiile din această lună, din comuna Farcașa, pot depune alimentele în urnele amplasate la ieșirea de la casele de marcat din Carrefour Piatra-Neamț.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *