Vlad Marcoci, noul director al Administrației Bazinale a Apelor Siret

Destul de proaspătul consilier al lui Ionel Arsene, fostul prefect și deputat Vlad Marcoci, este începând de astăzi, 23 iulie, director temporar al Administrației Bazinale Siret, adică are în subordine SGA Neamț.

Singura emoție pe care o mai are noul director este legată de articolul II al ordinului de ministru prin care a fost numit în funcție și anume, atribuțiile și responsabilitățile care vor fi stabilite prin fișa postului. În schimb, nu are emoții privind drepturile salariale, care au fost deja stabilite înaintea atribuțiilor.

Să mai spunem că promovarea vine de pe funcția de consilier la Administrația Națională Apele Române, ceea ce înseamnă că dl. Vlad Marcoci împletea armonios activitatea din Neamț cu cea de la București.

Vorbind la nivel politic, Ionel Arsene, președintele CJ Neamț are influență majoră, directă și limpede pe ape tulburi precum cele ale Prutului Bistriței și Siretului unde sunt multe lucrări de făcut.

Mai lipsește ca forul județean să preia în administrare lacurile din județ, ca totul să fie și mai clar, intenție deja anunțată. (V.B.)

reclama psd

2 COMENTARII

  1. A fost vreun partid politic la care sa nu fi fost această personalitate?Dar când rezultatul este cel enuntat mai sus,se merita
    Fara comentarii !!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.