A noua ediție a Zilei comunei Săvinești sub semnul Centenarului Marii Uniri

pietricica turism

Ediție aniversară în acest an a Zilei comunei Săvinești. Organizată în spiritul Centenarului Marii Uniri, manifestarea de duminică, 19 august, a adus laolaltă, ca de fiecare dată, fii satului în Parcul Primăriei. Autoritățile locale, organizatoare ale manifestării, au dorit și au și reușit, ca în fiecare an de altfel, să ofere localnicilor și celor veniți acasă în concediu din străinătate  un prilej de a fi împreună și de a se bucura de muzica tradițională românească.

Pe scenă au urcat nume cunoscute ale muzicii populare precum Dinu Iancu Sălăjanu sau Mioara Velicu, dar și vedete ale muzicii ușoare românești cum ar fi Lidia Buble. Petrecerea tradițională nu a început însă fără ca primarul Daniel Horciu să  transmită mesajul său de bun venit tuturor celor ce au participat la Ziua comunei Săvinești, ediția cu numărul  nouă și fără a fi premiate și felicitate cuplurile săvineștene, care au împlinit anul acesta 50 de ani de căsnicie.

“Și anul acesta, prin eforturile Consiliului Local, am reușit și împreună cu salariații primăriei să organizăm această ediție aniversară a comunei Săvinești. Mulțumesc pentru străduința Consiliului Local și ai oamenilor din primărie pentru că tot efortul nostru este spre mulțumirea sufletească a celor prezenți. Fiind anul Centenarului, anul în care noi românii împlinim 100 de ani, țin să vă spun La mulți ani, multă sănătate, tuturor celor prezenți, dar și celor care n-au reușit să vină. La mulți ani săvineșteni!”, a spus Daniel Horciu. (E.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.