A XIII-a ediție a Zilei comunei Piatra Șoimului, bucurie și voie bună pentru întreaga comunitate

pietricica turism

Zi de mare sărbătoare la Piatra Șoimului pe 19 august, când locuitorii comunei, împreună cu primarul Neculai Nicorescu, cu consilierii locali, dar și cu oficialitățile județene invitate, s-au putut bucura de cea de a XIII-a ediție a zilei comunei. A fost un real prilej de bucurie și de reîntâlnire a fiilor satului, mulți dintre ei plecați în străinătate pentru a avea un trai mai bun. Câteva sute de  locuitori au venit să se bucure, cu mic, cu mare, de realizările cu care se mândrește conducerea administrației publice locale din comună. Muzica, distracția și voia bună au făcut ca la ora 12:30, când au debutat toate manifestările dedicate sărbătorii comunei Piatra Șoimului, să răsune de bucurie tot spațiul destinat ceremoniilor și spectacolelor. Totul a început cu oficierea unei ceremonii religioase, tradițională de altfel la acest gen de manifestări. Așa cum era și firesc, primarul Neculai Nicorescu a deschis evenimentul, și a ținut să adreseze întregii comunități câteva cuvinte.

“Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, stimați invitați, e august, e vară iarăși și soare afară, cum frumos spuneau versurile unui cântec bine cunoscut și, din nou motiv de cântec, joc și voie bună pe plaiurile  noastre. De aceea ne-am unit eforturile cu și mai multă voință pentru a vă întâmpina în această zi de sărbătoare, a XIII-a în calendarul manifestării, ce a devenit acum bine cunoscută sub numele de Ziua comunei Piatra Șoimului. Vă spun tuturor celor prezenți astăzi  în acest loc, bună ziua și bine ați venit la noi! Sigur, e vremea să vă amintim că a mai trecut un an, cu bune, cu rele, cu împliniri mai multe sau mai puține oricum, un an în care am  răspuns așteptărilor, nevoilor și speranțelor tuturor membrilor comunității, care și-au pus încrederea în noi, cei care suntem la conducerea treburilor administrației publice locale”, a spus Neculai Nicorescu, primar al comunei Piatra Șoimului.

La aniversarea comunei Piatra Șoimului au fost invitate și oficialități județene. Președintele Consiliului Județean Neamț a fost primul care a onorat invitația primarului Neculai Nicorescu și a ținut să-i felicite pe locuitorii comunei.

“Bună ziua vă spun și eu, bine v-am găsit dragii mei. Mă bucur să fiu astăzi alături de dumneavoastră aici și vreau să îi mulțumesc domnului primar pentru invitație și Consiliului Local de aici de la Piatra Șoimului. Aveți o zi frumoasă, este soare și sunt convins că chiar dacă acum nu suntem în număr foarte mare, astă-seară aici va fi un spectacol pe cinste pentru că așa cum îl cunosc eu pe domnul primar, sunt sigur că s-a organizat foarte bine.  Vreau să vă mulțumesc pentru invitație, încă o dată, vreau să vă asigur de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean  Neamț și vreau să-l asigur pe domnul primar că împreună cu Consiliul Județean Neamț și comuna dumneavoastră, putem face proiecte frumoase”, a spus Ionel Arsene, președinte al CJ Neamț. (E.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.