Administrarea apelor din 8 judeţe în grija a doi nemţeni

Administrarea apelor din 8 judeţe ale Moldovei se află în grija unor nemţeni. Vlad Marcoci este, începând de astăzi, 20 august, noul director al Administrației Bazinale de Apă (ABA) Siret Bacău. ABA Siret Bacău are în subordine Sistemele de Gospodărire a Apelor (SGA) din judeţele Suceava, Neamţ, Bacău şi Vrancea.

Este a doua numire a unui nemţean într-o astfel de funcţie, după ce, în noiembrie 2017, Ion Păvăleanu, fost director al SGA Neamţ, a fost numit director al ABA Prut Bârlad, care are în subordine SGA-urile din judeţele Botoşani, Iaşi, Vaslui şi Galaţi.

Vlad Marcoci a deţinut, de-a lungul anilor, funcţii politice şi administrative extrem de importante la nivel local şi central: preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu, preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, prefect de Neamţ, deputat, etc. (M. CONSTANTINESCU)

2 comments

 • Diana

  august 20, 2018 at 10:16 pm

  Luam cu titlu de inventar gluma buna. Vor avea grija de apa din cele 8 judete exact cata grija au guvernantii de orice domeniu din tara asta. Oricine banuieste, ca sa nu spun ca are convingerea, ca cei doi sunt niste instrumente pentru aranjamente financiare greu de inchipuit. Dar vor iesi toate la iveala, curand.

  Răspuns

 • V.Vasile

  august 21, 2018 at 7:43 am

  Vai mama noastra, va avea grija de ape ,cum a avut familia lui grija de industria nemteana….
  Ce mama naibii, tot ei ??!!!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *