Află despre primul șemineu care poate fi montat în perete

pietricica turism

Când vine vorba de amenajarea locuinței și de design-ul pe care trebuie să îl alegem, cu toții avem idei diferite. Pentru că gusturile nu se discută și există posibilitatea ca fiecare membru al familiei să vrea să aducă o contribuție la amenajarea căminului, va trebui să știți ce obiecte să alegeți pentru ca fiecare să își găsească confortul atunci când ajunge acasă.

În timp ce designul de interior, dar si cel de exterior variază de la persoană la persoană, există unele elemente care rămân atemporale. Un exemplu în acest caz este șemineul, care amplasat în living poate adăuga o altă dimensiune casei tale. Este esențial ca acesta să fie plasat într-un loc care poate fi centrul de reuniune al casei, dar și un spațiu de relaxare pentru momente speciale din cadrul familiei. Îmbinând sticla, lemnul și piatra, în diferite proporții pentru a obține cele mai bune rezultate, un șemineu aduce un plus în amenajarea interioară.

Un semineu decorativ captivant va crea magie în casa ta. Alegerea pe care o faci depinde doar de nevoile tale și de spațiul disponibil, astfel poți opta pentru șeminee care variază de la clasic, rustic sau modern, adică șeminee pe gaz sau electrice, șeminee ce funcționează cu bioetanol, un șemineau centrală sau cel clasic cu focar deschis sau focar închis. Ideea de baza este că șemineul trebuie să se completeze perfect cu texturile, culorile și atmosfera camerei deja existente.

Șemineu montat în perete

Să ai un șemineu nu mai este acum un vis de neatins. De exemplu, dacă vrei un șemineu mai mult pentru decor sau pentru frumusețea flăcării, atunci trebui să alegi șemineul bio. Mai ales dacă nu aveți un coș de fum, dar vă doriți cu ardoare un șemineu. Acest produs realizat din oțel inoxidabil poate fi agățat chiar și pe perete ca o operă de artă. Flăcările sale cu aspect real creează o atmosferă caldă, primitoare și ofera camerei personalitate în orice moment. Datorită tehnologiei avansate de care dispun șemineele cu bioetanol, un șemineu de perete funcționează fără fum și fără miros, în timp ce aspectul său fresh și modern fac din perete un punct de atracție pentru ochiul privitorului. Și nu necesită montaj cos de fum. Șemineul de perete poate fi instalat cu ușurință, fără mizerie și deranj, ceea ce îl face să fie un obiect dezirabil pentru orice iubitor de frumos. Rămâne doar la alegerea clientului dacă șemineul va fi amplasat în perete sau într-o piesă de mobilier.

Atenția specială acordată detaliilor și materialele de cea mai bună calitate folosite de specialiștii de la Șeminee Sibiu au dat naștere unor șeminee de o calitate superioară aflate mereu în alegerile făcute de clienți. Șeminee Sibiu, parte a grupului PEFOC.ro – magazinul online de șeminee, usi de seminee, etc., este specializat în domeniul încălzirii, cu oameni capabili pentru a oferi sfaturi prețioase în alegerea unui focar șemineu dorit, la prețuri conform calității. Produsele lor ajung la ușa ta în maxim 2 zile lucrătoare, iar sobele, șemineele pe lemne și coșurile de fum beneficiază de transport gratuit.

1 COMENTARIU

  1. Avantajele unui bio semineu sunt ca acesta nu are nevoie de un cos de fum, este foarte simplu de montat si ofera un design de poveste datorita flacarii adevarate. Unul dintre dezavantaje este ca acesta nu ofera caldura, doar foarte putin in jurul lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.