Acasă Actual Prăjiturici de august incendiar

Prăjiturici de august incendiar

Bistro Matrioska, un local intim aflat în inima Bucureștilor, la cinci minute de mers pe jos din Piața Romană (Visarion, 20, mai exact), a lansat ediție limitată de dulce cu prilejul revenirii acasă a românilor din străinătate. La vremea lansării invitației, nu se prefigurau violențele de la mitingul diasporei din seara de 10 august, în Piața Victoriei. Oferta rămâne, însă, valabilă și, dacă ajungeți prin București, cu ocazia vreunui miting sau vreunei ședințe, de plen sau de partid, nu ezitați să le faceți proba. Eventual sunați înainte: 0725 494 988. Și nu, acesta nu este un material publicitar, ci doar unul de promovare a unor idei cu adevărat bune. (D. OSTAHIE)

Dragi prieteni, pentru a sărbători venirea în țară a românilor de pretutindeni, am decis să lansăm de azi o ediție limitată de 4 deserturi tematice care, sperăm noi, vă vor scăpa de gustul amar pe care politica ni-l lasă în ultima vreme.

Începem cu o prăjitură care orice om trebuie să îi placă.

Haideți pe la noi să vă îndulcim, hehe…

Dragii noștri, a venit timpul să vă prezentăm și a doua prăjitură din seria de 4. Este o prăjitură cu 0% zahăr, cu 15% morcovi și fără susținere parlamentară. Tradiționaliștii îi spun carrot cake. O găsiți la Bistro Matrioska și din când în când pe la Bruxelles.

Doamnelor și domnilor, prăjitura tehnocrată.

În ton cu mirosul dulceag de gaze lacrimogene, vă prezentăm cea de-a treia prăjitură din seria de 4.

Este o prăjitură care nu mai are nevoie de nicio prezentare, cunoscută pentru faptul că ia banii de la copii și adulți deopotrivă.

Consumul excesiv dăunează sănătății, învățământului și mediului.

Dragii noștri, prăjitura cu executare.

Cea de-a patra prăjitură (și ultima) din seria noastră este întotdeauna la coadă, din motive foarte greu de determinat. Un desert cremos și cam moale, se servește cel mai bine la umbră, în tăcere.

Vă prezentăm prăjitura nemțească, după o rețetă venită din Sibiu. Este atât de bună, încât mănânci și plângi!

Credit: Facebook/BistroMatrioska

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here