PSD Neamț – PSD Iași= 3-0!

Cristian Hîncu, fost inspector al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Neamț și fost lider de sindicat al aceleiași instituții, a preluat postul de director al Comisariatulului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iaşi).  Conform uzanțelor actuale, drumul spre funcție nu s-a făcut prin concurs, este vorba despre o numire/delegare de la nivelul ANPC,  pe o perioadă nedeterminată. El l-a înlocuit pe ieșeanul Alexandru Hordila, fiind al treilea nemțean care ocupă o funcție de conducere regională cu sediul la Iași, după Dan Ceaușu, la Vamă și Ion Păvăleanu la ABA Prut-Bârlad.

“Este adevărat, am preluat această funcție în urmă cu aproximativ două săptămâni. Îmi cunosc colegii din toate cele 6 comisariate județene, mai ales că m-am ocupat și de sindicatul CJPC Neamț. Am fost delegat să ocup această funcție pentru o perioadă nedeterminată. Suntem hotărâți să facem totul în așa fel încât să rezolvăm problemele consumatorilor și să le venim în întâmpinare ori de câte ori este nevoie”, a declarat Cristian Hîncu, director Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Iași.

Cristian Hîncu este perceput ca un apropiat al senatoarei Emilia Arcan din punctul de vedere al poziționării în partid, alături de care a fost și în Partidul Conservator. La nivel de influență la vârful partidului, șeful PSD Neamț, prin Ionel Arsene, i-a luat fața lui Maricel Popa, boss-ul de la Iași, prin aceste trei numiri. (V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *