Acasă Actual Sfat util: soluție nemțească pentru ținut hoții departe de casă

Sfat util: soluție nemțească pentru ținut hoții departe de casă

Toate statisticile poliției spun același lucru, cele mai multe spargeri de locuințe au loc prin forțarea ferestrelor și ușilor. Infractorii nu acționează numai pe timp de noapte, ci și în plină zi, atunci când oamenii nu sunt acasă. De aceea este important să încercăm să ne asigurăm protecția locuinței, în orice moment, 365 de zile pe an, pornind chiar de la locurile de intrare. Primul pas în acest sens îl poate constitui achiziționarea de ferestre și uși de acces confectionate din materiale rezistente la solicitari mecanice și termice, care să fie prevăzute cu sisteme cu închidere în mai multe puncte.

Ținand cont de aceste recomandari, o soluție la îndemână pentru oricine poate fi găsită  compania Izotec , care a imbunatățit echiparea standard la feroneria ferestrelor de top Izotec, cu plăcuțele blocatori de siguranță din oțel.

Oțelul este un material mult mai rezistent decât alte aliaje, precum zamacul de exemplu, și asigură un grad sporit de siguranța și rezistență al ferestrelor de top Izotec.

Plăcuța blocator de siguranță din OȚEL fixează în fantele sale capul din OȚEL al boltului tip ciupercă. Se obține astfel o blocare superioară a ferestrei, în poziția închis, care nu poate fi forțață prin efracție!

Ferestrele de top IzoElite- powered by Gealan si IzoKlass- powered by Kömmerling, sunt echipate în standard cu plăcuțe BLOCATORI de siguranță din oțel!

Izotec Group produce ferestre și uși PVC cu geam termopan, echipate cu cele mai noi sisteme de siguranță dezvoltate de compania germană Winkhaus.

Feroneria și sistemele de închidere și control realizate de Winkhaus sunt testate și certificate de cel mai prestigios institut european, IFT – Institutul pentru tehnica ferestrelor, din Rosenheim – Germania. De altfel, toate cele 4 game de ferestre Izotec sunt certificate de același institut german pentru tehnica ferestrelor, ift Rosenheim.

Calitatea și siguranța din OȚEL ale ferestrelor IZOTEC țin hoții departe de casă!

Mai multe detalii despre ferestrele Izotec se pot afla accesând https://izotec.ro/ro/acasa/ sau în showroomurile din Piatra Neamț- str. Petru Rareș și b-dul Traian, Săvinești- Fabrica Izotec și Bicaz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here