Zece elevi de 10 au primit premii în bani

Zece elevi cu rezultate excelente la examenele de final de gimnaziu și liceu au primit luni, 27 august, premii de 1.000 și respectiv 3.000 de lei, bani de la Ministerul Educației Naționale. Festivitatea de premiere s-a desfășurat la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț unde au fost prezenți atât profesori și inspectori, cât și elevii alături de părinți.

Elevii cu media 10 din Piatra Neamț, dar și din Roman și Târgu Neamț care au primit câte 1.000 de lei pentru rezultatele deosebite la evaluarea națională sunt Iarin-Cristian Bârgăoanu, Elena-Casiana Bobric, Ioana Alexandra Brănuț, Diana Manolache, Ivona Casiana Vartic și Andrei Codrin Sandu. Ceilalți patru elevi ce au promovat cu media 10 examenul de bacalaureat au fost premiați cu câte 3.000 de lei: Elena-Nicoleta Balan, Anda Ciocoiu și Teofana Versanu, de la Colegiul Național Petru Rareș și Antonio Andrei Mihai, de la Liceul Teologic Ortodox “Sfinții Împărați Constantin și Elena”.

“În primul rând, bine ați venit! După cum știți Ministerul Educației Naționale în parteneriat cu Inspectoratele Școlare recunoaște munca pe care ați depus-o pentru a obține aceste rezultate, pentru a fi mândria țării și mândria învățământului românesc. Dați-mi voie și din partea Inspectoratului Școlar să vă felicităm, să vă dorim succes în continuare, să aveți o viață frumoasă și fericită, să țintiți cât mai sus și să știți că sunteți mândria județului Neamț și mândria noastră, a tuturor. Felicitări!“, a declarat, la deschiderea ceremoniei, Elena Laiu, inspector şcolar general. Deși nu au fost prezenți toți elevii, pentru a-și primi diplomele și premiile, deoarece este încă vacanță, acestea au fost ridicate de părinții sau de bunicii premianților. (A.H.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *