Acasă Advertoriale 4 MITURI despre magazinele de tip OUTLET

4 MITURI despre magazinele de tip OUTLET

In prezent, este destul de cunoscut termenul de outlet si din ce in ce mai intalnit si in tara noastra, datorita avantajelor pe care le prezinta acest concept. Cu toate acestea, pe masura ce magazinele de acest fel s-au bucurat de popularitate, au fost create tot felul de mituri in incercarea de a dizolva imaginea si renumele creat.

Descopera si tu care sunt cele mai vehiculate mituri despre magazinele outlet!

  1. Calitatea inferioara a materielelor

Contrar celor auzite, referitoare la calitatea produselor comercializate in magazinele ce adopta un astfel de concept, articolele dintr-un outlet nu au o calitate indoielnica fata de colectiile actuale ale aceluiasi brand si nici nu reprezinta copii contrafacute ale brandurilor populare. Diferenta de pret, uneori foarte mare, este justificata de momentul comercializarii unei colectii, iar in astfel de magazine este cunoscut faptul ca se  vand colectii mai vechi ale brandurilor celebre. Asadar, daca pana acum evitai sa iti achizitionezi articole din outlet de la Nike sau alt reprezentant de haine sport, ar trebui sa iti indrepti atentia si asupra acestora, intrucat vor fi mult mai profitabile din punct de vedere financiar.

  1. Un magazin outlet reprezinta un magazin second-hand

Din nou, este doar un mit demontat, intrucat conceptul outlet nu se refera la comercializarea produselor SH, ci la vinderea si aducerea in atentia potentialilor cumparatori, articolele din colectiile anterioare sau mai vechi ale brandurilor. In cazul in care ti-ai dorit, spre exemplu, o pereche de tenisi si la momentul respectiv nu dispuneai de suficiente resurse financiare,  iar apoi nu au mai fost disponibili, poti comanda de la Converse Outlet modelul de incaltaminte  pe care ti l-ai dorit. In afara faptului ca te vei bucura de perechea de incaltari la care visai, vei beneficia si de un pret mult mai bun decat daca ai fi luat-o in momentul in se afla la mare cautare.

  1. Hainele din aceste magazine nu mai sunt la moda

Chiar daca articolele gasite in aceste centre fac parte din colectii nu atat de actuale precum cele din prezent, cu toate acestea, hainele dintr-un outlet nu sunt demodate sau iesite din tendinte, in primul rand pentru ca nu fac parte din game atat de indepartate, ci uneori sunt din sezoanele anterioare. In plus, de obicei, brandurile sunt cunoscute pentru crearea produselor exclusiviste ca pret, dar si ca model si se bucura de stabilitate in ceea ce priveste construirea unui model de haina sau incaltaminte, astfel incat sa respecte trendurile actuale, dar sa aiba si un element, o doza clasica pentru a nu permite sa fie iesit din sistem cu fiecare modificare ce apare in domeniul modei.

  1. Nu o sa iti gasesti aproape niciodata masura potrivita intr-un astfel de magazin

In prezent, s-a creat o adevarata industrie a magazinelor de tip outlet, in asa fel incat bradurile lanseaza linii special create pentru acest concept. Cu atat mai mult cu cat unele magazine sunt si importatori directi, isi propun sa demonteze acest mit tocmai prin aprovizionarea cu haine de brand cat mai diversificate in ceea ce priveste dimensiunea. Din acest motiv, nu ar trebui sa crezi mitul conform careia vei ava dificultate in gasirea produselor potrivite pentru tine.

Acestea sunt cele mai raspandite informatii eronate sau intelese gresit despre magazinele ce lucreaza cu acest concept, insa nu vrei mai avea motive sa le crezi. Tu pe care le-ai auzit pana acum?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here