Diana Drăgușanu, debut publicistic la ”Libris”

Destinul a așezat-o într-un colț din care, acum, Diana Drăgușanu, iese cu primul ei volum de versuri și proză, prin care arată tuturor că nimic nu este pierdut.

Volumul, care va fi lansat astăzi, 14 septembrie, la Târgul de Carte ”Libris” de la Piatra Neamț, se intitulează ”Viața mea – o traiectorie a cunoașterii și a interacțiunii”. Toți cei care vor să cunoască povestea ei de viață, direct sau prin intermediul cărții, o pot găsi vineri, de la ora 10.45, pe platoul Curții Domnești.

Diana va împlini luna viitoare 28 de ani și este admirabil că a izbutit să-și facă acest cadou, pe care acum îl împărtășește tuturor: o carte despre cum să trăiești între nenorociri personale și lupta cu propriul destin. Moartea tatălui, mai întâi, și apoi pierderea mamei, care s-a scufundat, încet și sigur, într-o boală ireversibilă, au adus-o pe Diana în sistemul instituționalizat de la Complexul de Servicii ”Elena Doamna” din Piatra Neamț. După absolvirea Colegiului Național ”Gheorghe Asachi”, a urmat doi ani la facultatea cu profil economic de la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, însă propria boală a obligat-o să abandoneze studiile și a revenit la centrul de recuperare de la Păstrăveni. Diana este apreciată de toți cei care o cunosc drept ”o tânără minunată, un om extraordinar, o luptătoare”, după cum a declarat Marlena Panduru, director adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț. (C.I.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *