Horoscop 27 septembrie – 3 octombrie: Marte îi faultează pe Tauri și îi ajută pe toți ceilalți

pietricica turism

”Pentru hindus, scopul era de a fi eliberat de fatalitatea reîntrupărilor. Pentru Rudolf Steiner, reîntruparea nu mai este o lege îngrozitoare a existenţei, de care ar trebui să se elibereze, ci devine un instrument pozitiv, indispensabil dezvoltării spiritualităţii şi libertăţii. Naşterea într-un corp este ceva minunat, în sensul biblic al creaţiei omului după chipul lui Dumnezeu. Ceea ce alienează omul nu este trupul său, ci atitudinea în faţa vieţii. Suferinţa legată de karma destinului provine dintr-o nepotrivire a sufletului faţă de posibilităţile pe care i le oferă viaţa actuală” – Tiberiu Claudiu Ionescu, tehnoredactor, Universitatea Naţională de Apărare ”Carol I”.

* Berbec

În ultima săptămână din această lună, Berbecii au ziua de 27 septembrie potrivită pentru a se întâlni cu o persoană importantă. În această zi există o mulțime de posibilități. De asemenea, 27 spre 28 este o noapte perfectă pentru a fi cu soțul/ soția. Soarele tranzitează Casa căsătoriei nativilor, iar Marte pune și el umărul, cu energia sa debordantă.

Pentru Berbeci, încă mai este loc să fie recunoscuți în carieră,  să primească noi sarcini, contracte, care să le aducă faimă și bani.

Marte în Vărsător va aduce mult mai multă distracție socială. Ajunge foarte puternic spre 8 octombrie, iar ritmul vieții – numărul de evenimente pe unitatea de timp – va crește considerabil.

* Taur

Dacă nativii nu se simt ei înșiși, dacă au o răceală sau un disconfort, înseamnă că au nevoie de relaxare, să hiberneze, să se odihnească. Ar fi bine să amâne unele angajamente sociale în acest weekend, 29-30 septembrie, deoarece nu pare a fi un moment bun pentru a se implica într-un program social.

Pe 27 septembrie, Taurii vor fi energici și pentru că Soarele este deasupra lor.

Saturn va clarifica condițiile pentru a înțelege complexitatea situațiilor cu care se confruntă Taurii. Marte va lucra pentru ca munca și progresul în carieră să nu fie conform așteptărilor. Realitatea poate deveni dură spre sfârșitul lui septembrie.

* Gemeni

Romantismul vine ca o nouă tendință la sfârșitul lunii. Pe 27 septembrie, va aduce una din cele mai bune nopți pentru Gemeni, care se pot bucura de distracție și dragoste. Dacă au planuri de călătorie, ei pot include ziua de 27 septembrie în periplul lor. Trebuie menționat pentru aceia din ei care sunt căsătoriți că această călătorie le va aduce fericire dacă vor fi împreună cu consoarta/ consortul.

Dacă se va ivi ocazia să meargă împreună cu șeful sau colegul pentru a vizita un client/ furnizor important, Gemenii să facă asta doar dacă deplasarea este la mare distanță.

Marte va sprijini Soarele, ceea ce garantează că nativii vor avea parte de distracție.

* Rac

Dacă sunt într-o relație strânsă și doresc să se căsătorească, Racii îl au de partea lor pe Saturn, care le va permite să facă planuri, să ia în calcul variabile aparent neimportante.

Pluton intră în mișcare directă pe 30 septembrie și va aduce un sprijin suplimentar Racilor. Saturn și Pluton tranzitează Casa parteneriatelor.

Mai sunt câteva zile în care Racii pot ridica eficiența lucrărilor pentru lunile octombrie și noiembrie. Stabilirea unor planuri de urgență este binevenită.

Mercur aduce câteva acorduri fine pentru nativii care lucrează în domeniul IT, al electricității, al transmisiunilor etc.

* Leu

Saturn este alături de nativi. Pluton intră în mișcare directă pe 30 septembrie. Ambele planete se află în Casa de lucru zilnică, astfel încât Leii vor avea mai multe misiuni. Rezolvarea acestora va fi mult mai facilă decât în luna august, cu condiția ca nativii să se mobilizeze. Pare că i-a cuprins o letargie.

Pluton are legături strânse cu banii, așa că poate fi mai ușor pentru Lei să aducă o afacere nouă sau să primească o majorare.

Nativii care se află în căutarea unui loc de muncă similar celui pe care l-au avut sau dacă doresc un job part time au mai multe șanse să-l obțină în septembrie.

* Fecioară

Venus în Scorpion tranzitează Casa călătoriei nativilor, ceea ce subliniază aspecte legate de călătorii, dragoste, întâlniri cu destinul.

Din 5 octombrie, Venus va intra în mișcare retrogradă, până pe 16 noiembrie. Ar trebui ca Fecioarele să profite la maximum de Venus în Scorpion. Cum? Să-și utilizeze intuiția, să lase calculele deoparte, să se lase purtați de val. Sau nu! Să aștepte ca un prinț/ prințesă, călărind un unicorn, să-i găsească într-un mod miraculos, să-i abordeze așa cum se așteaptă… Să fim serioși!

Venus în Scorpion este foarte compatibil cu semnul Fecioarei. Deci, Fecioare, osul la treabă!

* Balanță

Marte în Vărsător oferă nativilor aflați într-o relație timpul necesar pentru a-l petrece împreună cu soțul/ soția, copiii.

Una din zilele cele mai bune pentru distracție și iubire va fi 27 septembrie, când Soarele și Marte vor fi împreună, strâns legate. Magnetismul nativilor va fi la maximum, iar ei se vor simți încrezători, optimiști. Se pot bucura de dragoste la maximum.

Până prin 10 octombrie, Mercur mărește gândirea creativă și activitatea mentală, energizând toate comunicările și interacțiunile Balanțelor. Oricum, abilitățile lor de comunicare crescute vor fi folosite pentru a-și ”aburi” partenerul/ partenera.

* Scorpion

O notă superbă este oferită Scorpionilor de astre pe 27 septembrie. Soarele și Marte lucrează împreună pentru a găsi modalități care să-i facă pe nativi beneficiarii obiectivelor la care au lucrat până acum, dar și pentru acele planuri la care nu prea au avut timp să se concentreze. Câteodată, lucrurile se mai așează, colegii mai suplinesc eforturile nativilor fără fasoane, prietenii îi dau înainte, iar soțul/ soția îi alintă. Ideal, nu?

Familia Scorpionilor este deschisă să-i ajute în orice fel au nevoie, iar cariera le va aduce o veste bună.

În plus, schimbările și îmbunătățirile legate de casă se vor face aproape fără efort.

Venus îi face mai iubitori și mai afectuoși decât de obicei. Scorpionii singuri au mari șanse să-și afle perechea.

* Săgetător

Deplasarea Soarelui oferă un impuls pentru încrederea în sine și entuziasmul Săgetătorilor. Este un moment ideal pentru ei să înceapă noi proiecte. Săgetătorii se simt puternici, curajoși, își pot folosi inițiativa pentru a rezolva sarcini dificile. Este momentul potrivit pentru a impresiona pe cineva.

Libidoul lor crescut este însoțit de o carismă crescută și un farmec magnetic. Unii dintre nativi ar putea pierde bani, dar vor avea noroc în dragoste.

Între 27 septembrie și 4 octombrie, Mercur le susține gândurile creative și activitatea mentală.

Este un moment bun pentru scris, vorbire, probleme de afaceri, examene și depunerea candidaturilor pentru un loc de muncă.

* Capricorn

Marte, în tranzit prin zodia Vărsătorului, are cale de comunicare cu Soarele în Balanță. Capricornii pot primi o veste bună despre un proiect sau o afacere la care au lucrat ceva timp. Pe 27 septembrie, când mecanismul ceresc este perfect aliniat, există mari șanse pentru ca nativii să primească o ofertă.

Între 27 septembrie și 4 octombrie, Mercur le recomandă să fie calmi, cumpătați, să nu ia decizii nervoși sau supărați. Gândirea nervoasă sau urgentă în timpul acestei săptămâni aglomerate ar putea duce la greșeli.

Ca rezultat, alte persoane ar putea primi o idee greșită, ducând la dezacorduri sau la contra-argumente. Așadar, Capricornii ar putea evita să creeze probleme sau să ironizeze. Unele persoane s-ar putea simți jignite.

* Vărsător

Eliberarea de restricții, revolta sănătoasă, vine pentru Vărsători pe 28 septembrie. Cuadratura dintre Marte și Uranus impune eliberarea de autoritate. Vărsătorii, mai rebeli din fire, trebuie să-și adapteze protestul în funcție de auditoriu. S-ar putea simți înăbușiți dacă nu arată puțină diplomație.

Tendința de a acționa în mod nejustificat, fără a ține cont de consecințe, poate duce la perturbarea vieții. Conștientizarea acestei energii dinamice poate duce la descoperiri inventive și creative și la o viață personală revigorată.

Între 27 septembrie – 4 octombrie, Soarele aduce momente de bucurie și relaxare. Calmul și echilibrul interior aduc Vărsătorilor relații armonioase. Aceste condiții de viață îi transformă pe nativi în persoane eficiente și productive.

* Pești

Vești bune despre bani vin pe 27 septembrie. Soarele și Marte combină energiile și munca pentru a oferi Peștilor o sumă forfetară care îi face să zâmbească.

Romantic, turneul lui Venus în zodia Scorpionului este o binecuvântare pentru Pești. Dacă au pe cineva, li se recomandă să călătorească împreună cu iubitul sau soțul/ soția. În această perioadă, se pot amesteca afacerile cu plăcerea, rezultând o mulțime de lucruri bune.

Între 25 septembrie și 15 octombrie, Venus creează un sentiment tot mai bun privind bucuria vieții. Peștii se pot concentra asupra modului cum și-au trăit viața. Este un moment excelent pentru intimitate sau pentru începerea unei noi relații de dragoste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.