LIGA A IV-A Bradu Borca şi Speranţa Răuceşti la prima confruntare directă

Bradu Borca şi Speranţa Răuceşti se întâlnesc duminică, 30 septembrie, de la ora 13:00, în primul dintre cele 6 episoade ale celei mai tari dispute a actualului sezon.

Formaţia de pe Valea Muntelui a învins, pe 23 septembrie, cu scorul de 4-0 (2-0), pe terenul Energiei Pângăraţi, o partidă în care veteranul Marius Onofraş, autor al tuturor golurilor, a fost de neoprit.

BRADU BORCA

Am întâlnit o echipă care, pe lângă un gabarit impresionant, a arătat în dese rânduri o tehnicitate chiar remarcabilă. De la echipa mea nu îl remarc decât pe Marius Onofraş, singurul care a luat jocul în serios! Tratarea cu superficialitate a unor faze de joc pe mine personal mă dezamăgește, dar tind să cred că băieții se vor concentra la maxim pentru următoarea partidă!”, a declarat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

SPERANȚA RĂUCEȘTI

Şi Speranţa Răuceşti a învins, tot pe 23 septembrie, Victoria Horia, primul adversar mai dificil din actualul sezon, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-1). Au marcat: Ciocoiu, Brighiu, Miron (11 metri) şi Apostol/Smău (autogol) şi Tulbure.

Un meci pe care ni l-am făcut singuri greu. Au fost multe greşeli personale şi un autogol. Probleme mari ne-a creat şi terenul. L-am avut pentru prima oară la dispoziţie pe Boghian şi, în minutul 10, a făcut entorsă şi a trebuit înlocuit. M-a bucurat însă faptul că băieţii au avut atitudine, caracter şi am reuşit să întoarcem rezultatul în favoarea noastră”, a precizat Daniel Zavate, antrenor-jucător la formaţia Speranţa Răuceşti.

CLASAMENT

1 BRADU BORCA                3       3       0       0       13-1            9

2 Speranţa Răuceşti           3       3       0       0       11-3            9

3 Ozana Târgu Neamţ        3       2       0       1       11-7            6

4 Victoria Horia                 3       1       0       2       4-10            3

5 Moldova Cordun             3       0       0       3       5-10            0

6 Energia Pângăraţi           3       0       0       3       0-13            0

Etapa de duminică, 30 septembrie, mai cuprinde partidele: Ozana Târgu Neamţ – Victoria Horia şi Energia Pângăraţi – Moldova Cordun.

M. CONSTANTINESCU

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.