Acasă Actual Ștrandul Piatra Neamț – final de sezon cu încasări de peste 3,6...

Ștrandul Piatra Neamț – final de sezon cu încasări de peste 3,6 miliarde de lei vechi

Doar până la sfârșitul acestei luni se va mai putea face plajă și baie în Ștrandul din Piatra Neamț. Bazinele vor fi golite, iar accesul la spațiile comerciale din zona de plajă va fi restricționat. Complexul va rămâne însă un loc de promenadă pentru pietreni chiar și pe perioada iernii. Vor rămâne de asemenea, deschise și câteva dintre spațiile destinate alimentației publice, în special cele care au contracte de închiriere pentru întreaga perioadă a anului. Conducerea Primăriei Piatra Neamț se declară mulțumită de modul cum a funcționat complexul în această vară, după ce acesta a fost preluat spre administrare de către municipalitate. Cu banii rămași din încasări se vor face alte investiții.

362.736 lei, sunt  încasările din ștrand, pentru sezonul estival 2018. A fost un an bun, eu personal sunt mulțumit de cum a funcționat ștrandul în primul an de administrare proprie. Vom continua să facem investiții care sî ducă la creșterea atractivității complexului. Reacțiile pe care le-am primit din partea celor care au beneficiat de serviciile din ștrand, au fost pozitive. Luna aceasta se va închide și am cerut deja celor care se ocupă efectiv de administrarea ștrandului să facă o listă cu ceea ce consideră necesar că mai trebuie făcut în ștrand, astfel că în această perioadă de pauză, până în primăvară, să mai realizăm câteva investiții”, a declarat Dragoș Chitic, primar al muncipiului Piatra Neamț. (E.C.)

În anul 2016, RO-COM Central, firma privată care a administrat ștrandul din Piatra Neamț, a încasat conform documentelor depuse la Primărie, 455.134,09 lei, bani proveniți din tariful de acces în ștrand, din tariful de cazare în căsuțe, acces la terenurile de sport și din contravaloarea chiriei pentru spațiile destinate alimentației publice. Din această sumă Primăria a primit ca redevență suma de 124.587. Rămâne de văzut dacă anul acesta, după plata salariilor, Primăria a câștigat mai mult sau mai puțin decât înainte.  (E.C.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here