Acasă Advertoriale 5 motive pentru care este important sa alegem o firma de servicii...

5 motive pentru care este important sa alegem o firma de servicii funerare NON-STOP

Pierderea unei persoane dragi sau apropiate ne poate declansa sentimente puternice de durere sau de singuratate. Tocmai din aceste motive, este indicat sa cautam cat mai curand ajutor, la rude sau la prieteni, pentru a trece mai usor peste aceasta perioada trista. Cu toate acestea, de multe ori stresul cotidian, programul incarcat sau birocratia ne pot pune piedici in organizarea inmormantarii. De aceea, este important sa facem apel la o firma de servicii funerare NON-STOP, de indata ce a survenit decesul.

Iata care sunt avantajele pe care le aduce colaborarea cu o casa de pompe funebre:

  1. O firma de servicii funerare NON-STOP va va ajuta cu indeplinirea formalitatilor legale. Legislatia din tara noastra presupune ca, atat constatarea unui deces, cat si alte procese ce tin de inmormantare sau de pregatirea pentru inmormantare sa fie facute de catre specialisti in domeniu. Astfel, cu cat apelati mai rapid la o firma de servicii funerare NON-STOP, cu atat mai repede veti obtine certificatul medical constator de deces (CMCD), de care este nevoie pentru a obtine ajutorul de deces.

  2. Procurarea unui ajutor de deces – dupa constatarea decesului de catre cadrul medical specializat, se va elibera un certificat atestator care serveste, impreuna cu cateva acte personale, la obtinerea ajutorului de deces pentru inmormantare. La acest dosar trebuie adaugate si talonul de pensie al persoanei decedate, actele care dovedesc legatura de rudenie a dumneavoastra cu persoana in cauza, precum si o cerere scrisa pentru obtinerea ajutorului de deces. In urma survenirii decesului unei persoane pe teritoriul altei tari, puteti face apel la firma de servicii funerare NON-STOP, care se va ingriji ca trupul persoanei sa fie repatriat in cele mai bune conditii, intr-un timp cat mai scurt.

  3. Firma respectiva va fi la dispozitia dumneavoastra permanent, pentru orice nelamuriri ati avea sau detalii ce trebuie rezolvate. In plus, veti avea parte de consultanta oricand, la orice ora din zi sau din noapte. Astfel, o firma de servicii funerare NON-STOP va putea interveni rapid in cazul oricarei schimbari de ultim moment.

4. Asigurarea operatiunilor delicate – firma de servicii funerare NON-STOP va fi alaturi de dumneavoastra in aceste momente grele pentru apropiatii celui trecut in nefiinta: spalarea, imbalsamarea, imbracarea si asezarea in sicriu a persoanei plecate dintre noi. Aceasta etapa va fi dusa la bun sfarsit de catre angajatii profesionisti ai firmei de servicii funerare NON-STOP, cu profesionalism si empatie fata de familia celui decedat.

  1. Pastrarea datinilor si obiceiurilor romanesti – conform traditiei, dupa fiecare inmormantare, va avea loc un parastas (o pomenire). La dorinta dumneavoastra, acesta poate fi organizat fie la locul ales de dumneavoastra, fie la restaurantul firmei de servicii funerare NON-STOP. Astfel, veti avea la dispozitie, in functie de calendar si de preferinte, de meniul de dulce sau de post, dar si de obiectele si articolele religioase absolut necesare acestor circumstante: candele, lumanari, prosoape, coroane, jerbe si alte aranjamente florale. In plus, firma de servicii funerare va poate ajuta si la concesionarea unui loc de veci, la alegerea crucii sau a sicriului.

Toate aceste motive fac ca alegerea unei firme de servicii funerare NON-STOP sa fie cea mai indicata cale de urmat in momentul pierderii unei persoane apropiate. O casa de pompe funebre cu experienta in domeniu va fi intotdeauna alaturi de dumneavoastra, oferindu-va sprijinul necesar in aceste clipe funeste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here