L5 Arsenal Văleni, penalizată pentru teren, cere rejucarea meciului de duminică

Arsenal Văleni a fost penalizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ pentru starea terenului. Formaţia nemţeană de Liga a V-a a pierdut, la “masa verde”, meciul de duminică, 30 septembrie, cu AS WST Oniceni, după ce formaţia oaspete a făcut contestaţie.

ARSENAL VĂLENI (august 2018)

“Meciul nu s-a desfăşurat, întrucât echipa oaspete a formulat o contestaţie în privinţa dimensiunilor marcajelor careului mic şi a careului mare, precum şi cu privire la dimensiunile porţilor de joc. În termenul regulamentar de 30 de minute s-a remediat tuşarea careurilor după standardele legale, în speţă careul mic de 5,50 metri şi careul mare de 16,50 metri. S-a trecut la măsurarea dimensiunilor porţilor de joc, constatându-se că o poartă avea lungimea de 7,17 metri şi înălţimea de 2,42 metri, iar cealaltă poartă avea dimensiunile de 7,20 lungime şi 2,40 înălţime, măsurătorile fiind efectuate de brigada de arbitri cu o ruletă neomologată şi care a fost adusă în mod expres de echipa oaspete, delegatul nostru neavând posibilitatea să vadă dacă acea ruletă era inscripţionată şi dimensionată corect”, se precizează în memoriul adresat AJF Neamţ de către Arsenal Văleni, sub semnătura vicepreşedintelui Damian Hodorogea.

ARSENAL VĂLENI-BRAVO BODEŞTI (6 mai 2018)

Formaţia din Văleni contestă măsurătorile brigăzii de arbitri, aducând ca argument şi procesul verbal de omologare a terenului, semnat în septembrie 2015, după ce AJF Neamţ a efectuat verificări. În document se menţionează: “comisia constată că stadionul întruneşte condiţiile (este tăiat NU – n.r.) pentru organizarea jocurilor oficiale din campionatele care se desfăşoară sub egida Asociaţiei Judeţene de Fotbal Neamţ”. Documentul integral:

În aceste condiţii, Arsenal Văleni solicită judecarea cazului în regim de urgenţă şi rejucarea meciului de duminică. În caz contrar, formaţia de Liga a V-a oferă două alternative: fie se va retrage din competiţie în sezonul 2018-2019, fie va solicita la meciurile din deplasare măsurarea exactă a dimensiunilor terenului de joc, a careurilor şi a porţilor, precum şi întrunirea multor altor condiţii regulamentare: împrejmuirea terenului de joc, existenţa vestiarelor pentru echipe şi arbitri, a băncilor de rezervă, a medicului, a oamenilor de ordine şi a culorii albe a barelor porţilor. Memoriul formaţiei Arsenal Văleni integral:

(M. CONSTANTINESCU)

2 comments

 • John

  octombrie 1, 2018 at 11:26 pm

  Cum a fost omologat terenul dacă voi la ti trasat in cele 30 de minute ??? Careul mic 4 m careul mare 10 m punctul de 11 m era la 9 m !!! Cum a fost omologat pe pile si relatii???

  Răspuns

  • Suporter

   octombrie 3, 2018 at 10:50 pm

   Jucati fotbal pe teren, oricum ar arata el, nu pe la comisii…deabia ati aparut in fotbalul judetean si aveti pretentii de champions league…:)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *