6 premii și o mențiune pentru tinerii fizicieni la concursul Profizica 2018

Lotul județean de fizică a obținut trei premii I, un premiu II, două premii III și o mențiune la concursul interjudețean Profizica, din 24 noiembrie, de la Vaslui. Elevii Alexandru Apostol, Traian Bistriceanu și Theodor Mihai Lupașcu, din clasa a VIII-a la Colegiul Național „Petru Rareș” Piatra Neamț, pregătiți de prof. Cristinel Secară, inspector de specialitate al Inspectoratului Școlar Judeţean (ISJ) Neamț, sunt cei trei elevi care au obținut locul I la acest concurs organizat de IȘJ Vaslui.

Pe locul II s-a clasat Cosmin Patranea, clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Prof. Gheorghe Dumitreasa” Girov, pregătit de prof. Camelia Saulea și Georgeta Molcăluț. Pe locul III au urcat Ioan Tudor Hanganu, clasa a VII-a la Colegiul Național „Calistrat Hogaș” Piatra Neamț pregătit de prof. Georgeta Balaban și Robert Ionuț Voaideș-Negustor în clasa a VII-a la Școala Gimnazială nr. 1 Bicaz Chei, pregătit de prof. Luminița Cotfasă.

Mențiune a obținut Matei Iancu Scurtu, în clasa a VIII-a la Colegiul Tehnologic „Spiru Haret” Piatra Neamț, pregătit de prof. Mihaela Pântea. La ediția din acest an a concursului interjudețean Profizica au participat 19 elevi din Neamț, potrivit informațiilor furnizate de IȘJ Neamț. (C.I.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *