6 premii și o mențiune pentru tinerii fizicieni la concursul Profizica 2018

pietricica turism

Lotul județean de fizică a obținut trei premii I, un premiu II, două premii III și o mențiune la concursul interjudețean Profizica, din 24 noiembrie, de la Vaslui. Elevii Alexandru Apostol, Traian Bistriceanu și Theodor Mihai Lupașcu, din clasa a VIII-a la Colegiul Național „Petru Rareș” Piatra Neamț, pregătiți de prof. Cristinel Secară, inspector de specialitate al Inspectoratului Școlar Judeţean (ISJ) Neamț, sunt cei trei elevi care au obținut locul I la acest concurs organizat de IȘJ Vaslui.

Pe locul II s-a clasat Cosmin Patranea, clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Prof. Gheorghe Dumitreasa” Girov, pregătit de prof. Camelia Saulea și Georgeta Molcăluț. Pe locul III au urcat Ioan Tudor Hanganu, clasa a VII-a la Colegiul Național „Calistrat Hogaș” Piatra Neamț pregătit de prof. Georgeta Balaban și Robert Ionuț Voaideș-Negustor în clasa a VII-a la Școala Gimnazială nr. 1 Bicaz Chei, pregătit de prof. Luminița Cotfasă.

Mențiune a obținut Matei Iancu Scurtu, în clasa a VIII-a la Colegiul Tehnologic „Spiru Haret” Piatra Neamț, pregătit de prof. Mihaela Pântea. La ediția din acest an a concursului interjudețean Profizica au participat 19 elevi din Neamț, potrivit informațiilor furnizate de IȘJ Neamț. (C.I.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.