Alexandru a murit: “S-a stins din viață în urma arsurilor și punct.”

Alexandru Gabriel Băiașu s-a stins din viața, astăzi, la câteva minute după ora 17, la Grand Hopital de Clarleroi, în Belgia.

Medicul român plastician care s-a ocupat de tânărul ars, dr. Cirpian Isacu, ne-a declarat că organismul lui Alexandru a cedat: “S-a stins din viață în urma arsurilor și punct. Nu vreau să polemizez. Nu există infecții. Organismul n-a rezistat. Deși tânăr, n-a mai rezistat. În pofida a tot ce s-a făcut. Acuma, eu nu mai sunt obiectiv pentru că m-am atașat și Doamne, cât am vrut să fie bine și-am făcut totul! Deci… e păcat, e mare păcat. Mă gândesc la el, la tatăl lui, la familia lui. Copiii nu pot, nu trebuie să moară înaintea părinților și din păcate așa este. Tatăl lui e un om deosebit, a stat cu el aici, l-am lăsat să intre să stea cu el… azi era și ziua lui. S-a încercat totul. Omenește am încercat totul, dar n-a fost să fie. N-are rost să arătăm cu degetul. Aici au ajuns și alții, arșii de la Colectiv. Sunt la fel de trist, poate mai trist ca multă lume, fiindcă am fost aici cu el și m-am zbătut. N-a fost să fie”.
Ionel Băiașu a putut să intre la fiul său în rezervă, dincolo de geamul securizat, începând de marți seara, când au apărut complicațiile și starea lui Alexandru s-a degradat. (C.I.)

pietricica turism

1 COMENTARIU

  1. Numai in pielea acestui DOMN DOCTOR( si scriu cu majuscule caci merita acest statut, de domn) si in cea a parintilor sa nu fii acum. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflete !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.