Atenție, cică se asfaltează șanțuri pe strada Fermelor!

Lucrările de pe strada Fermelor din Piatra Neamț, care au îngreunat traficul în zonă și au împins conducătorii auto la limita depresiei, vor lua sfârșit în curând. Potrivit conducerii Primăriei Piatra Neamț, astăzi, 7 noiembrie, se vor asfalta cele două șanțuri transversale, săpate de furnizorul de gaze naturale cu prilejul unor lucrări ”tematice”. ”Astăzi este programată asfaltarea. Este o investiție derulată de E-ON pentru un subcontractant de al lor. Au contract cu Publiserv pentru refacerea carosabilului. Lucrările de asfaltare au început de zilele trecute, lucrarea este una mai mare, pornește din cartierul Gara Veche, iar miercuri se va finaliza asfaltarea și pe porțiunea din strada Fermelor. Acolo este un tronson de peste 100 de metri, a fost toată strada săpată. Ieri se turna asfalt și astăzi vor finaliza”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Și conducerea Publiserv dă asigurări că se va finaliza asfaltarea, iar circulația rutieră pe str. Fermelor va fi reluată ”în condiții corespunzătoare”. ”Astăzi avem echipă acolo. Au trebuit finalizate lucrările de săpat, iar Publiserv va asfalta până la capăt”, a precizat directorul Gheorghe Triboi. (I.Ș.)

adolescenteen news

1 COMENTARIU

  1. strada respectiva a fost proaspat “turnata” – covor nou de asfalt. Nu stiu daca au durat doua saptamani ca sa fie sparta. Rusine primariei ca NICI PANA IN ZIUA DE AZI nu sunt in stare sa faca o treaba cum trebuie!!!!!! Fac asta ori ca nu ii duce capul ori ca sa sa ne sfideze… Ro-2018….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.