Pus pe liber de Arsene, fostul prefect Panaite vrea să fie primar la Piatra Neamț

Fost primar al comunei Dragomirești și fost prefect al județului Neamț, cunoscut ca un apropiat al lui Gheorghe Ștefan și mai apoi al lui Ionel Arsene, Vasile Panaite și-a anunțat pe facebook candidatura la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț. Acesta spune ca va candida în baza proiectului PRO Piatra Neamț, ceea ce duce cu gândul la Partidul Pro România.

În urma discuțiilor cu d-voastră, a sutelor de mesaje încurajatoare pe care mi le-ați transmis, fie în întâlnirile noastre întâmplătoare, fie în mediul on-line sau telefonic, am luat o decizie fermă pe care vreau să v-o comunic și aici.

Îmi doresc, la fel ca d-voastră, să las ceva în urmă. Ceva bun. Ceva trainic. Să întorc comunității tot ce am primit, la rândul meu, de la ea. Am acumulat suficientă experiență în cei 20 de ani de administrație (contabil-șef, primar, prefect) pentru a putea gândi un proiect solid, alături de alți specialiști din diverse domenii, pentru ca municipiul Piatra-Neamț să treacă la un nivel superior. Trebuie să recunoaștem cu toții că orașul nostru și-a schimbat înfățișarea în ultimii 10-12 ani dar sunt convins, la fel ca cei mai mulți dintre d-voastră, că nu este suficient. Avem de recuperat un decalaj enorm față de alte orașe dar asta nu este suficient! Municipiul Piatra-Neamț merită să redevină Perla Moldovei! Am strâns în jurul meu oameni valoroși din diverse domenii, oamenii tineri dar deja cu experiență și expertiză, alături de care am gândit un proiect PRO Piatra-Neamț. Nu cred că este suficient, am nevoie de sprijinul d-voastră, de fiecare cetățean al orașului, pentru a pune umărul împreună, pentru a mișca lucrurile în direcția cea bună. Vor exista și voci critice dar asta nu mă sperie și nu mă oprește. Suntem prea mulți, cei care dorim binele orașului, care suntem PRO Piatra-Neamț. Sunt un om simplu, cu bune și cu rele, dar mă simt curat în fața lui Dumnezeu, nu pentru că nu aș fi greșit, ci pentru că am vrut mereu să fac bine. Cu acest gând, de a face bine, pornesc în acest proiect în care vă invit și pe dumneavoastră. Da, voi candida la Primăria Piatra-Neamț! Împreună PRO Piatra-Neamț!”, a scris Vasile Panaite, pe contul său de Facebook. (I.Ș.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.