Ambulanța Neamț are echipaje suficiente pentru perioada sărbătorilor

pietricica turism

Activitatea Serviciului de Ambulanță Neamț este organizată pentru a asigura echipaje suficiente pe timpul zilei, în perioada sărbătorilor.

Noile ambulanțe sunt deja în teren, toate cele 8 mașini noi primite de la guvern, luna aceasta, fiind distribuite pe substații și sunt asigurate de echipaj medical format din asistent medical – ambulanțier. „Avem toate resursele în teren, funcționăm și cu autosanitarele noi. Avem 3 ambulanțe la stația centrală din Piatra Neamț, două la Roman, două la Târgu Neamț, una la Bicaz. Avem asigurată și zona Borca- Ceahlău câte două echipaje în fiecare zi. Noi suntem pregătiți pentru solicitările de prim ajutor, pe Piatra Neamț sunt 9-10 echipaje în această perioadă. Mai puține pe timpul nopții, fiindcă acum este și o perioadă de concedii de odihnă pentru personal. Urmează ca din luna ianuarie să intrăm cu toate efectivele în activitate”, declară asistenta șefă Luminița Rozoschi, din cadrul SAJ Neamț.

Alte ambulanțe noi, două de tip C pentru echipaj cu medic și șapte de tip A pentru transport sunt așteptate abia anul viitor, livrarea lor fiind anunțată pentru primul trimestru al anului 2019.

(C.I.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.