Control cu temă dată pentru Paul Tablan

Începând de ieri, 10 decembrie, șeful Poliției Neamț, comisarul-șef Paul Tablan este ținta directă a unui nou control marca MAI.

În aceeași zi, la Poliția Neamț, au ajuns și concluziile precedentului control, așa-zis tematic, făcut în vară, în urma căruia s-a dispus cercetarea prealabilă, pentru ”numeroase” abateri, a ofițerilor Paul Tablan, Benone Beșu, Iulian Pantază, Cristinel Patrania și, surpriză!, Sergiu Chirilă, șeful Serviciului de Acțiuni Speciale. Acesta din urmă are marele ”păcat” de a avea pe statul de funcții un angajat care participă la toate misiunile mascaților, dar, în același timp, este și șoferul inspectorului șef.

Acest al doilea control este mult mai clar și nu mai implică pe nimeni din inspectorat, în afara șefului, căruia i s-au cerut deja explicații în cursul zilei de ieri.

Echipa care face parte din Corpul de Control al ministrului Afacerilor Interne rămâne la Piatra Neamț pe parcursul întregii săptămâni, în absența personajului principal. Începând de astăzi, 11 decembrie,comisarul șef Paul Tablan este în concediu planificat și aprobat de săptămâna trecută, dar probabil scăpat din vedere la nivel înalt.

Până la urmă, e mai bine așa pentru că nu vor mai avea motiv cei din echipa de control să se plângă că au fost neglijați sau obstrucționați.

Faptul că, odată cu concluziile primului control, a început un altul, pe motive cel puțin ridicole, arată că personajul care se încălzește pentru șefia Inspectoratului de Poliție Neamț nu mai are răbdare și își dorește neapărat un cadou de Crăciun. (C.M.)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.