Acasă Actual Horoscop 13-19 decembrie: Mercur intră în Săgetător, mintea lucrează pe toate planurile

Horoscop 13-19 decembrie: Mercur intră în Săgetător, mintea lucrează pe toate planurile

Stresul poate acţiona ca un stimulent eficient, însă, suprastimulat, cauzează colaps, adică măcinare nervoasă plus epuizare fizică. Există variate forme de stres, cauzate de factori fizici şi psihici, care interacţionează foarte bine. Oamenii sunt înzestraţi, în mod variabil, cu capacitatea de a rezista stresului, dar forţa omului poate fi erodată în alte moduri, principalul fiind teama de surprindere, de necunoscut, demoralizarea în faţa imaginilor şi zgomotelor cotidiene, epuizarea fizică şi psihică.

* Berbec

Marte este o interfața pentru Neptun în decembrie, aspect astrologic care are ceva dintr-o undă spirituală foarte elevată. Berbecii au acum deschisă ușa ajutorării. Cei suferinzi, cei care sunt disperați după ajutorul pe care îl pot oferi nativii nu și-au pierdut speranța că îl vor primi.

Între 15 și 19 decembrie, Venus formează un unghi interesant cu Neptun. Berbecii doresc să se simtă iubiți și prețuiți de cineva, dar trebuie să fie o iubire veridică. Ei caută la partenerii lor o reasigurare sau mai mult angajament, dar vor fi, de asemenea, obligați să-i facă fericiți și mulțumiți. Noile relații sunt posibile, dar Berbecii nu sunt interesați doar de o noapte.

* Taur

Marte aduce dansul în viața socială a Taurilor într-un mod grandios. Decembrie este o lună cu de distracții pentru ei, se pot bucura de petreceri și sărbători.

Între 14 și 16 decembrie, Taurii se pot angaja într-o relație și în a face investiții pe termen lung, în special în domeniul imobiliar. Pot fi de încredere bijuteriile și lucrările de artă.

Toate relațiile pot beneficia de abordarea lor sensibilă. Noua dragoste, întâlnită de Tauri, poate fi cu cineva dintr-o altă grupă de vârstă și ar fi probabil o uniune de lungă durată, sufletească. Relațiile existente se vor bucura de o mai bună stabilitate.

* Gemeni

După 13 decembrie, Mercur merge direct în Săgetător. Este momentul perfect pentru a semna contracte și a intra în parteneriat cu cineva. Gemenii au acum abilitățile diplomatice foarte sensibile. Această perioadă poate fi utilizată de ei pentru a convinge pe cineva să facă o înțelegere cu ei sau le cumpere produsele.

Gemenii au succes în orice lucru care implică gândirea în grup.

Jupiter atrage riscul bombardării lor cu ”săgeți ale dragostei”, ale unui Cupidon întunecat. Nativii pot fi atrași sau manipulați de o anumită persoană pentru a avea o relație. Se recomandă discernământ maxim, iar, în caz de confuzie, fără atingeri fizice!

* Rac

Marte a intrat în zodia Peștilor la jumătatea lunii noiembrie și va continua să se miște pe acolo, în acest semn compatibil cu Racul. Marte oferă nativilor o șansă de a călători, în orice scop, în această lună. Această deplasare ar fi o binecuvântare, dacă Racii ar putea merge, fie pentru afaceri, fie pentru plăcere. Este posibil ca ei și partenerul să afle o modalitate de împachetare și de plecare. Depărtarea de baza obișnuită, de confortul cotidian al Racilor, le poate poate oferi idei despre cum să rezolve unele dintre dilemele care se învârt în jurul lor.

* Leu

Jupiter, planeta norocului, se află acum în Casa dragostei nativilor. Sentimentele profunde ale unei iubiri noi pot înflori. Pentru Leii singuri, 2019 va fi unul dintre cei mai buni ani ai lor din acest deceniu, pentru a-și găsi dragostea adevărată.

Au destule șanse să se concentreze asupra plăcerii și asupra iubitului/ iubitei lor. Acest lucru este perfect pentru sărbătorile sezonului, dar, bineînțeles, este și o scuză pentru suprema indulgență!

Dacă nativii vor merge la o petrecere de Revelion în acest an, poate deveni cea mai memorabilă pentru ei. Cu toate acestea, dintre toate semnele, cei născuți în Leu au probabilitatea cea mai mare să se intoxice cu alcool.

* Fecioară

Acesta este momentul în care Fecioarele se pot conecta cu rădăcinile lor. Locuința și teritoriul lor devin cu adevărat importante. Tendința lor de a privi spre interior, în timp ce se află acasă, este ceea ce le strigă sufletul în acest moment.

Dacă nativii au propria locuință, atunci se recomandă să se concentreze pe a o face mai sigură sau să creeze un ”spațiu sigur” în interiorul acesteia, departe de familia mai zgomotoasă.

Perioada de după 13 decembrie, cu Mercur direct în Săgetător, dă dureri de spate Fecioarelor, din cauza aplecării lor deasupra calculatorului, vreme de multe ore. De asemenea, ochii nativilor au nevoie de o odihnă după lectură.

* Balanță

La nivelul comunității locale există multe evenimente, dar și un apel pentru participarea nativilor. Implicarea în aceste evenimente pare aproape obligatorie, așa că este benefic să fie făcută cu acordul Balanțelor, altfel pot apărea tot felul de frustrări și piedici.

Nu este o lună în care Balanțele să-și păstreze liniștea. Lilith/ Plutontranzitează Casa părinților nativilor. Balanțele au ceva de lucru cu părinții lor, indiferent de vârsta acestora, starea de sănătate sau dacă i-au părăsit când erau copii.

Dacă au oaspeți, Balanțele trebuie să le ofere acestora spațiul necesar.

După 13 decembrie, când Mercur merge direct în Săgetător, nativii pot avea idei despre cum să-și îmbunătățească abilitățile și să învețe lucruri noi. Pot fi trimiși la un curs de formare profesională.

* Scorpion

După 13 decembrie, Mercur intră în mișcare directă și își începe tranzitul prin zodia Săgetătorului. Este un moment fantastic pentru a cumpăra. Scorpionii au pălărie de comerciant și vor fi destul de obsedați de a obține cele mai bune oferte. Păcatul pentru cel mai bun preț este una din cele mai mari aptitudini ale nativilor.

S-ar putea să nu fie cea mai de succes perioadă, din punct de vedere al veniturilor, deoarece nativii vor trebui să speculeze ca să acumuleze.

Dacă Scorpionii doresc să atragă dragoste în viața lor, atunci asta e luna în care s-o facă. Ei vor purta energia lui Venus ca pe o a doua piele, de mătase. Energia venusiană îi magnetizează pe toți. Scorpionii vor accepta cu plăcere orice dorință a partenerului lor.

* Săgetător

Poziția astrelor este concentrată pe proiectarea strălucirii nativilor în lume. E destul de greu pentru Săgetători să vadă lucrurile din punctul de vedere al celeilalte persoane, ceea ce poate provoca conflicte cu ceilalți, mai ales dacă există alți factori care fac ca ego-ul lor să se umfle.

După 13 decembrie, cu Mercur direct în Săgetător, mintea nativilor lucrează pe toate planurile, astfel încât dezbaterile, întâlnirile, interviurile legate de munca lor pot merge bine.

Săgetătorii își găsesc ușor cuvintele. Singurele probleme pot fi despicarea firului în patru și lipsa încrederii în sentimentele proprii.

* Capricorn

Astrele aduc acum posibilitatea ca ego-ul nativilor să se dizolve într-o băltoacă, iar Capricornii se pot simți destul de pierduți din această cauză. Tot ce pot face este să se predea în marea incertitudinii și să meargă cu fluxul minții lor inconștiente.

După 13 decembrie, cu Mercur care tranzitează zodia Săgetătorului, Capricornii au de profitat de ocazia de a-și reîncărca bateriile.

Vor avea nevoie de energie destul de curând, deoarece, după următoarele câteva săptămâni, începe un ciclu complet nou, de 3 luni. Până atunci, însă, nativii să finalizeze proiectele și să nu înceapă nimic nou și ambițios. Deocamdată. Nu e cel mai bun moment pentru a merge la o vânătoare de locuri de muncă sau de clienți.

* Vărsător

Din punct de vedere astrologic, această perioadă din decembrie oferă posibilitatea de a socializa și de a ne conecta cu acei oameni cu care împărtășim aceleași vise. Totuși, vorbind cu colegii noștri, ajungem să ne vedem locul în lume.

Ochiul magic al Vărsătorilor este blocat în speranțele și visele lor și, din acest motiv, dacă se vor concentra asupra imaginilor puternice din mintea lor, ar putea să le manifeste în realitate.

Din 13 decembrie, cu Mercur direct în Săgetător, Vărsătorii au motive să se conecteze cu ceilalți. Fie în persoană, fie prin intermediul rețelelor de socializare. Sunt optimiști, vizionari, doresc să împărtășească ideile cu ceilalți.

* Pești

După 13 decembrie, cu Mercur în zodia Săgetătorului, serviciile și forța de muncă vor fi din nou solicitate. Este un moment în care Peștii pot excela cu adevărat.

Reputația le este precedată de istoria lor, iar superiorii lor au așteptări mari. În acest moment, nativii trebuie să scape de toate inhibițiile, pentru a se asigura că nu dezamăgesc.

Mercur stăpânește Casa căsătoriei nativilor, dar și Casa lor de acasă. Ei pot decide acum mutarea cu iubitul/ iubita sau chiar o logodnă.

Peștii au de urmărit evoluția finanțelor prietenilor lor. Se pare că, astrologic, evoluția lor financiară depinde de cea a prietenilor lor, cel puțin în această perioadă din decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here