Acasă Actual PSD- Birou Politic Permanent cu materialul clientului

PSD- Birou Politic Permanent cu materialul clientului

Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte. Imaginile postate pe contul lui Ionel Arsene explică multe lucruri despre atmosfera electrizantă, entuziastă din partid. Niște oameni dedicați treburilor județului, atenți să nu scape nici un cuvânt din indicațiile șefului, care-și sacrifică siesta de sâmbătă după petreceri aprinse de vineri, în ședințe vibrante de partid. Deci:

Curajul de a privi șeful în ochi sau Oana Bulai din nou la Piatra Neamț
Din orice direcție ai privi, lucrurile se văd la fel, pare un ordin pe garnizoană: cu  capul la șef!
Niște oameni entuziaști pozând pentru imagini care să electrizeze/lămurească electoratul PSD
Ce căutăm noi aici?
Dacă eram în Guvern veneau ei la mine…
Al cui viitor se vede-n ceață?

Facem încă o dată precizarea că toate aceste fotografii au fost plasate pe contul de Facebook al președintelui PSD Neamț, dl. Ionel Arsene. Probabil că ele au fost atent selecționate de departamentul de imagine ( al partidului?)  pentru a arăta că PSD Neamț este o echipă, că funcționează precum un mecanism foarte bine uns, care-și face treaba perfect. Și în care toată lumea agreează pe toată lumea, în care toți au curajul de a se privi în ochi și a discuta problemele deschis, fără opreliști.Faptul că în comunicatul postat se vorbește despre o analiză a organizațiilor de femei și de tineret, în condițiile în care, de exemplu, deputatul Ciprian Șerban nu a participat la ședință, spune mult despre cât de bine a fost făcută analiza organizației pe care o reprezintă.

Valentin Bălănescu

1 COMENTARIU

  1. Ce mina de intelectual are functionarul public. Dupa un concurs trecut pe muchie, dpdv al rezultatului dar mai ales al integritatii (baietii stiu), intelectualul isi va lua zborul. Doar nu credeti vreo clipa ca ramane un simplu functionar de executie. Si cu aranjamentul comisiei, abia a reusit sutimile suplimentare. Acum poate fi promovat prefect sau mai sus. Chiar daca face obiectul unor dosare penale, va primi autorizarile necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here