Schimbare de director medical la Spitalul Târgu-Neamţ

pietricica turism

Medicul anestezist George Carp va prelua, din data de 27 decembrie, funcţia de director medical la Spitalul Orăşenesc “Sf. Dimitrie” Târgu-Neamţ. El îl va înlocui pe medicul chirurg Caesar Lucachi, care a ocupat această funcţie timp de un an şi jumătate.

Contactat telefonic, dr. Caesar Lucachi ne-a confirmat: “S-a încheiat perioada de interimat pe această funcţie şi las locul celor mai tineri, în speţă pe domnul doctor George Carp. Este mai degrabă o predare de ştafetă şi vă pot spune că este un lucru pozitiv pentru spitalul din Târgu-Neamţ faptul că dr. Carp va fi noul director medical. Este un doctor tânăr şi are o specialitate grea, respectiv cea de anestezist. Îi doresc mult succes!”

“Îl felicit pe domnul doctor Lucachi pentru activitatea sa de până acum pe funcţia de director medical şi-i doresc în continuare mult succes şi multă sănătate. De asemenea, şi noului director medical îi doresc mult succes şi-l asigur de tot sprijinul meu”, ne-a declarat primarul Daniel Harpa. (C.T. STURZU)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.