Dr. Alexandru Juncu este noul director medical al Spitalului de Urgență Neamț

Noul director medical al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț este chirurgul Alexandru Juncu.

Decizia luată de dr. Codruț Munteanu, managerul spitalului, vine ca urmare a expirării mandatului interimar deținut de dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, din iulie 2018, și care acum nu mai dorește cu nici un preț să continue. Noul director medical intră în atribuții începând cu 25 ianuarie: „Doctorul Alexandru Juncu este un chirurg profesionist, un medic apreciat de colegi și care va face echipă bună la conducerea spitalului”, declară managerul Munteanu. În perioada provizoratului, spitalul va organiza concurs de ocupare a funcției, anunțat pentru 20 februarie. Așa încât, este posibil ca unul din candidați să fie proaspătul director medical.

Dr. Alexandru Juncu a mai fost în conducerea SJU Piatra Neamț. Mai întâi, ca director medical numit temporar în anul 2012, pentru ca mai apoi să-și adjudece funcția în urma concursului câștigat în anul 2013. Un an mai târziu, în iunie 2014, și-a anunțat dorința de a demisiona, ceea ce s-a întâmplat în vara zbuciumatului an 2016, când managerul prin concurs dr. Ioan Lazăr a fost destituit de președintele Consiliului Județean Neamț la acea vreme, Emilia Arcan și înlocuit, temporar, de avocatul Liviu Negelschi.

(C.I.)

One comment

  • Georgeta

    ianuarie 23, 2019 at 1:20 am

    Mult succes domnule doctor Juncu. Sunteți un om de milioane. Mai rar așa doctori care să pună suflet, profesionalism în tot ce fac. Mi de mulțumiri pentru cum a fost tratată mama de dumneavoastra.
    Cu respect. Georgeta. Milano

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *