Horoscop 17-23 ianuarie: Romantism la cote maxime pe 18!

Apud M. Klen, în ”Platoşa mediatică”, distingea trei tipuri de dezinformare, în raport cu conţinutul adevărat sau fals al informaţiilor. Astfel:

a) Dezinformarea albă – forma ”pasivă” uşoară. Desemnează procedeul prin care un set de fapte reale sunt aduse la cunoştinţa opiniei publice cu întârziere.

b) Dezinformarea gri – ”forma clasică”. Constă în prezentarea evenimentelor sub forma unui amestec subtil, mereu modificat, de adevăruri şi minciuni.

c) Dezinformarea neagră – forma externă. Se bazează pe fapte inventate, total false, credibile puţin timp, dar cu impact deosebit.

* Berbec

Marte tranzitează zodia Berbecului în perioada 1 ianuarie – 14 februarie și evidențiază contribuțiile nativilor la locul de muncă. Marte și Jupiter se află acum într-o colaborare strânsă. Comunicarea nativilor și relațiile lor cu oamenii străini vor decurge bine. Berbecii care lucrează în mass-media, în drept sau în mediul academic au de câștigat de pe urma relațiilor internaționale și a relațiilor cu oameni străini. Eclipsa de Lună din 21 ianuarie favorizează o relație de dragoste pentru Berbeci sau aduce un răspuns despre concepție. Nu este un moment pentru a încerca metoda in vitro. Uranus, planeta de evoluții neașteptate, se află în unghi dur cu Luna Plină. Luna este întotdeauna puternic implicată în sarcină, așadar li se recomandă nativilor să mai aștepte 30 de zile. În ceea ce privește dragostea, Uranus aduce o surpriză bruscă.

Alinierea lui Venus cu Jupiter în Săgetător, pe 22 ianuarie, este un aspect extrem de rar și un moment bun pentru a fi departe, în vacanță, într-un port îndepărtat.

* Taur

Pe 21 ianuarie, eclipsa de Lună Plină în Leu aduce un punct culminant într-o situație trăită de Tauri. În cazul unei deplasări, ei trebuie să-și asigure cazarea. Sub razele Lunii din 21, ± 4 zile, este posibil ca deplasarea să fie datorată schimbării job-ului sau locuinței. Dacă nativii se află încă în actuala locuință, e posibil să găsească ceva mai potrivit pe 21 ianuarie, dar să ia în considerare posibile răsturnări de situație.

Uranus, planeta surpriză și șoc, va acționa, iar asta e deranjant pentru Taurii care se află în proces de despărțire de partenerul lor și nu au unde locui. Sau se pot despărți chiar în preajma acestei eclipse de Lună. Alternativ, sunt posibile schimbări la locul de muncă.

Taurii să nu-și facă prea multe griji, pentru că Uranus le stăpânește cariera și, desigur, astrele influențează zona care guvernează succesul în carieră.

* Gemeni

Eclipsa de Lună Plină din 21 ianuarie luminează Casa comunicării nativilor și va fi un moment dificil, pentru că eclipsa tinde să dezvăluie brusc informații, mai ales că Gemenii nu au fost informați anterior. Aflarea bruscă a veștilor le poate provoca un șoc. Uranus, în unghi dur cu Soarele și Luna Plină, sugerează Gemenilor probleme cu unul din proiectele lor sau cu o excursie. Provocarea Lunii e că ar trebui să plătească o sumă mare, eventual unui membru al familiei sau pentru ceva care implică un copil. După 21 ianuarie, lucrurile vor fi mai bune.

Pentru Gemeni, cea mai bună zi pentru a cina cu unul sau mai mulți prieteni e vineri, 18 ianuarie, când Venus și Marte se aliniază magnific. Tot acum, nativii ar putea trăi o noapte foarte romantică.

* Rac

Marte tranzitează Berbecul între 1 ianuarie și 14 februarie, iluminând Casa premiilor și realizărilor Racilor și oferindu-le curaj, prezență, leadership și cum să fie foarte eficienți când iau decizii. Racii vor fi cei mai buni în această lună la lucru și vor impresiona superiorii.

18 ianuarie este o zi mixtă, dar cu siguranță Marte va fi de partea lor, mai ales cu Venus în Săgetător, în Casa proiectelor de lucru.

Banii vor deveni din nou centrul atenției Racilor, odată cu eclipsa de Lună Plină, care pare să le aducă o cheltuială neașteptată, iar știrile despre ea vor veni în ±4 zile față de 21 ianuarie. Casa ”aprinsă” va fi cea a veniturilor obținute și a economiilor. Este o situație temporară.

* Leu

Eclipsa de Lună Plină din 21 ianuarie este în Leu. Ceva se apropie de sfârșit sau de punctul culminant și, cel mai probabil, are de a face cu o relație. E o eclipsă dificilă, deoarece Uranus va fi în unghi dur, de 90°, atât cu Soarele în Vărsător, cât și cu Luna Plină în Leu. Asta ar putea provoca o agitație bruscă într-o relație, fie ea romantică sau de afaceri. Dacă relația înseamnă mult pentru ei, le va părea rău pentru cuvintele dureroase aruncate partenerului. E mai bine să asculți decât să acționezi la impuls! Niciodată nu e o idee bună să inițiezi o acțiune majoră în preajma unei eclipse, ± 4 zile. Eclipsele scot la suprafață adevărurile, iar când Uranus este implicat, lucrurile se desfășoară neconvențional.

Leii au o șansă excelentă de a întâlni pe cineva nou, cu Marte în Semn de Foc. 18 ianuarie e una din cele mai bune nopți pentru întâlnirea cu cineva nou.

* Fecioară

Marte tranzitează Casa banilor celorlalți, de la începutul lunii ianuarie și până pe 14 februarie, făcând gaură în contul Fecioarelor, ceea ce le va împiedica să dăruiască bani celor pe care voiau să îi ajute. Eclipsa de Lună Plină din 21 ianuarie poate aduce la lumină un secret, al nativilor sau al altcuiva. Un prieten pare să joace un rol important în asta. Nativii au nevoie de mai multă odihnă în acest moment și ar putea simți o rezistență mai mică la răceli.

* Balanță

Eclipsa de Lună Plină din 21 ianuarie în Leu iluminează Casa prieteniei nativilor, dar va fi oarecum supărătoare. O situație ar putea merge în direcție greșită, dintr-o dată, fără avertisment. Balanțele trebuie să fie atente la ce spun, căci, dacă sar la concluzii și sunt acuzatoare, pot pierde o prietenie pentru totdeauna. Prietenul care poate fi acuzat pare să fie femeie.

Luna Plină ar putea aduce un eveniment, cum ar fi o petrecere de cumetrie sau o nuntă. O zi specială este și vineri, 18 ianuarie, când Venus, guvernatorul Balanței, și Marte se sincronizează într-o aliniere extrem de romantică și dulce.

* Scorpion

18 ianuarie e o zi excelentă pentru Scorpioni, întrucât Marte, guvernatorul lor, va fi în Berbec, în Casa muncii, formând un unghi ideal cu Venus în Săgetător, în Casa sectorul veniturilor. Scorpionii pot auzi veste bună despre bani sau pot primi un cadou. Pe 21 ianuarie, la eclipsa de Lună Plină, ceva se va termina pentru Scorpioni. Următoarea zi favorabilă câștigurilor este 22 ianuarie, zi foarte rară, când Venus e în conjuncție cu Jupiter în Săgetător, a doua zonă a veniturilor obținute pentru nativi. Pentru cei implicați în realizarea/ vânzarea de produse sau servicii destinate în principal femeilor, e o zi de referință.

Uranus, haotic, imprevizibil, dar activ, poate aduce schimbări în cariera nativilor, atunci când un VIP, cel mai probabil o femeie, anunță brusc o plecare. Sau e posibil ca o decizie superioară să producă decizii ciudate, în lanț, care nu vor fi plăcute nativilor. Li se recomandă să nu încerce să descurce aceste ițe, chiar dacă, indirect, îi privesc. Publicarea, radiodifuziunea, mediul academic și instanțele judecătorești sunt domenii care le-ar putea aduce dificultăți.

* Săgetător

Marte, planeta sexy a dorinței, va fi în Berbec, un semn de foc, ca al lor, și tranzitează Casa dragostei adevărate pe 18 ianuarie. Coincidență fantastică: e și data magică în care Venus în Săgetător și Marte în Berbec vor fi în aliniere ideală. Dragostea va conduce ziua pentru Săgetătorii aflați într-o relație, dar și pentru cei care vor avea noroc să facă cunoștință cu o nouă persoană.

O altă zi bună pentru dragoste este și miercuri, 22 ianuarie, o zi rară, când Venus se conectează cu Jupiter, aflat în tranzit prin Săgetător.

Eclipsa de Lună Plină din 21 ianuarie va cădea Casa de călătorie îndepărtată și a relațiilor cu oamenii din alte națiuni îndepărtate. În mod alternativ, chestiunile legate de imigrație ar putea deveni, brusc, problematice.

* Capricorn

Cu Marte în Casa lor de acasă, Capricornii vor pune mai mult accent pe viața lor privată. Eclipsa de Lună Plină din 21 ianuarie va marca sfârșitul a ceva. Nu va exista nicio opțiune pentru a reveni la zilele trecute, pentru a aduce lucrurile înapoi la cum erau. Dacă sunt tentați să se întoarcă la cum erau lucrurile, nativii ar fi bine să-și salveze demnitatea, adică să nu întreprindă nimic în acest sens. Eclipsa e foarte clară: ne mișcăm înainte, nu înapoi!

Pe 18 ianuarie, Marte și Venus vor fi în sincronizare perfectă. E o zi când Capricornii pot găsi decorațiuni frumoase pentru acasă.

Pe 22 ianuarie, Venus și Jupiter se vor lega într-un aspect foarte romantic pentru nativi.

* Vărsător

Venus și Marte vor crea scântei fericite pe 18 ianuarie și își combină forțele în semnele de foc, ceea ce, pentru Vărsători, înseamnă că pot călători spontan și fără voie. De asemenea, își pot planifica o ieșire pe 22 ianuarie, după ce au terminat serviciul. Pot mânca la restaurant special, cu o notă de lux, care servește alimente preparate într-un mod cu totul nou. Dacă nu au un prieten cu care să iasă, Vărsătorii pot invita un membru al familiei.

Eclipsa de Lună Plină din 21 ianuarie își combină influențele cu Uranus, guvernatorul zodiei. Vărsătorii au de lucru la relația cu soțul/ soția sau cu partenerul stabil, pentru că lucrurile par să se destrame.

Eclipsele sunt importante, deoarece ne scot din rutina confortabilă și ne obligă să ne confruntăm cu anumite realități. Luna Plină aduce închidere sau un sentiment de finalitate, astfel încât un nou capitol să poată începe în curând.

* Pești

Eclipsa de Lună Plină din 21 ianuarie luminează Casa proiectelor de muncă și a sănătății Peștilor și le poate aduce schimbări în mediul de lucru. Problema cu această eclipsă e că Uranus formează un unghi dur cu Soarele în Vărsător, ceea ce poate da sentimente de nervozitate Peștilor, mai ales că pot primi vești neașteptate.

Pe 18 ianuarie, când Venus și Marte își unesc forțele, reputația Peștilor are șanse să atingă apogeul. Ei pot ține un discurs sau pot susține un interviu ori o prezentare.

Pe 22 ianuarie, când Venus și Jupiter se vor îmbrățișa în Săgetător, în Casa onorurilor, a premiilor și realizărilor, Peștii trebuie să fie pregătiți să profite din plin de conjunctură. Ar putea lansa un produs nou sau un serviciu, să-și publice noua carte, să semneze un contract important etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *