HOROSCOP 2019

* Berbec

Eclipsa de Lună din 21 ianuarie creează premisele pentru echilibru emoțional și bunăstare până prin 1 iulie. Berbecii ar trebui să se simtă confortabili și încrezători. Pacea lor interioară va armoniza relațiile în care sunt implicați, mai ales în primul semestru din 2019. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru promovarea Berbecilor și a obiectivele lor publice.

Cu toate acestea, Eclipsa de Lună ar putea aduce evenimente și știri neașteptate, care pot provoca anxietate și incertitudini cu privire la viitor. Viața poate părea că trece mai rapid decât înainte. Răbdarea, auto-controlul, adaptabilitatea și o minte deschisă vor ajuta nativii să profite de noile oportunități care apar datorită evenimentelor în continuă schimbare.

Între 7 și 20 iulie, Mercur retrograd aduce nativilor întâlniri neașteptate cu oamenii din trecutul lor. Prietenii vechi sau foștii parteneri le pot face Berbecilor viața mai complicată. Negocierile de afaceri vor fi într-o stare de pas.

Între 2 iulie și 25 decembrie, perioada este marcată de Eclipsa de Soare din 2 iulie. Berbecii se vor simți presați să lucreze mai mult pentru a depăși unele obstacole aflate în calea progresului lor. Cu toate acestea, Eclipsa de Soare poate fi definită ca revigorant-optimistă, aducătoare de sănătate, onoare și bogăție. Visele nativilor se pot materializa prin răbdare, spirit deschis și muncă grea.

* Taur

Din 21 ianuarie și până pe 1 iulie, efectele Eclipsei de Lună din 21 ianuarie ar putea scoate la suprafață orice tensiune a Taurilor. Un partener ciufut sau irațional, un membru al familiei sau un prieten apropiat ar putea distrage atenția Taurilor de la obiectivele lor. În primul semestru din 2019, cheia pentru găsirea unei armonii în relațiile nativilor nu este de a reacționa prea emoțional sau de a lua lucrurile prea personal.

Din 2 iulie și până pe 25 decembrie, Eclipsa de Soare din 2 iulie pare să dea tonul vieții Taurilor. Le va crește puterea și eficacitatea personală și vor fi ajutați să se promoveze și să-și atingă obiectivele. Apar momente ideale ca ei să se bucure, cu prietenii și cu familia, în special.

Neptun ajută Taurii să se simtă conectați într-un mod spiritual cu ceilalți, conectându-le simțurile superioare cu inconștientul colectiv. Acest lucru îi face pe nativi mai sensibili la emisiile energetice și informaționale ale altor persoane și la mediul lor de viață. Creșterea empatiei Taurilor va avea un efect de înălțare asupra celorlalți.

* Gemeni

Până pe 1 iulie, Eclipsa de Lună din 21 ianuarie aduce un sentiment de echilibru interior, un simț al armoniei și mulțumirii pentru Gemeni. Acest eveniment astrologic sortează orice probleme recente, personale sau de relație, ale nativilor, care vor vedea ambele aspecte ale poveștii într-un mod corect și echilibrat.

Relațiile lor intime pot crește datorită legăturilor emoționale puternice și de respect reciproc. Cu toate acestea, Eclipsa Lunară ar putea aduce evenimente și știri neașteptate. Unii dintre nativi ar putea acuza atacuri de panică atunci când se gândesc la viitor. Autocontrolul și o minte deschisă îi va ajuta să meargă spre viitor.

Din 2 iulie și până pe 25 decembrie, Eclipsa  de Soare din 2 iulie are o influență pozitivă, deși subtilă. Această eclipsă optimistă îi va ajuta pe Gemeni să se dezvolte personal și profesional, cu pași mici, dar semnificativi.

Neptun aduce Gemenilor întrebări despre ce vor ei cu adevărat de la viață și le slăbește ego-ul, lăsându-i cu mai puțină energie la început. Asta poate duce la nesiguranță, confuzie și dezamăgire, dacă Gemenii nu înțeleg forța smereniei.

* Rac

Până la sfârșitul lui martie, Uranus favorizează Racilor exprimarea în ton cu cine sunt ei cu adevărat. Acesta va fi un an liberator și plăcut surprinzător. La locul de muncă, Racilor li se poate oferi o promovare sau cel puțin o schimbare binevenită.

Nativii aflați în căutarea unui loc de muncă pot face o descoperire la care nu se așteaptă. E posibil să întâlnească oameni noi și neobișnuiți. Din 21 ianuarie și până pe 1 iulie, evenimentul astrologic major – Eclipsa de Lună din 21 ianuarie – are o influență utilă, deși subtilă.

Această eclipsă are efecte benefice și asupra vieții de familie a Racilor. Ei își vor putea îmbunătăți relațiile familiale datorită oportunităților astrologice care vor apărea.

Pe 2 iulie, Eclipsa de Soare în Rac conferă semnificații speciale aniversării nativilor în acest an și va arunca optimism asupra lor. Racii pot stabili cu încredere obiective ambițioase pentru anul viitor, 2020, și se pot baza pe vitalitatea și propria inițiativă amplificate.

Din 13 octombrie și până pe 30 noiembrie, Saturn, în sextil cu Neptun pe 8-9 noiembrie, favorizează Racilor deschiderea către grupuri, cluburi cu valori sau credințe asemănătoare cu ale lor. Se poate vorbi despre biserici, grupări religioase sau spirituale, organizații de caritate, grupuri de bunăstare și sprijin, drepturile animalelor etc. De asemenea, este asociat cu găsirea sau construirea casei de vis.

* Leu

În primul semestru, este de remarcat perioada 21 ianuarie – 1 iulie. Evenimentul astrologic cu un impact mare este Eclipsa de Lună din 21 ianuarie, care, pentru Lei, reprezintă o resetare a obiectivelor lor de relaționare. De asemenea, oferă o perspectivă echilibrată și emoțională asupra obiectivelor lor personale și profesionale.

Această eclipsă lunară favorizează începerea unei noi relații sau energizarea celei existente.

Din 2 iunie și până pe 16 octombrie, Jupiter aduce mai multe oportunități de a face bani din investiții și din alte tranzacții financiare. O atitudine pozitivă și sociabilă îi ajută pe Lei să-și îmbunătățească stima de sine. Este momentul ideal ca ei să-și lărgească orizontul și cunoștințele generale prin studii și deplasări la distanță.

În semestrul al II-lea, Eclipsa Soarelui din 2 iulie îi ajută pe Lei să crească pe plan personal și profesional. Între 7 – 20 iulie, Mercur retrograd crește potențialul erorilor de comunicare și a defecțiunilor tehnice. Poate genera anxietate nervoasă, întârzieri în călătorii și pierderi de pierdute.

Leii ar putea afla lucruri, și-ar putea aminti trecutul sau ar putea întâlni, în mod neașteptat, oameni din trecutul lor. Mercur retrograd poate cauza dezastru în gânduri, comunicații, călătorii și electronică.

Leii să fie atenți la cuvintele lor și să încerce să nu reacționeze prea repede dacă sunt provocați.

* Fecioară

Până pe 1 iulie, se remarcă Eclipsa Lunară din 21 ianuarie, care are o influență utilă asupra vieții de familie a Fecioarelor. Nativii vor trăi o serie de evenimente care îi vor ajuta să armonizeze persoanele din familie. Interesele comune și respectul reciproc vor favoriza prietenii noi și benefice. Această eclipsă lunară ar putea aduce evenimente neașteptate, care să îngrijoreze cu privire la viitor. Lucrurile par în ceață pentru că intuiția nativilor nu se află acum la cote maxime.

Între 2 iulie și 25 decembrie, se remarcă Eclipsa de Soare din 2 iulie, cu efecte pozitive asupra puterii personale și eficienței Fecioarelor. Le va ușura acestora promovarea pe plan profesional și atingerea obiectivelor. Apar momente importante când, prin compromis și negociere, se poate pune capăt conflictului.

Între 11 februarie și 10 iunie, Jupiter creează câteva teste și provocări, dar sunt, de fapt, oportunități de creștere, care dau Fecioarelor impulsul necesar pentru a face progrese importante în viață. Nativii vor simți nevoia de a-și extinde orizonturile, de a încerca lucruri noi, mărețe și mai bune.

Din 10 octombrie și până pe 5 decembrie, Jupiter solicită nativilor să fie foarte morali și etici.

* Balanță

Între 15 ianuarie și 1 iulie, se remarcă Eclipsa de Lună din 21 ianuarie. Energiile lunare aduc Balanțelor sentimente de mulțumire privind viața proprie. Este o eclipsă bună, care ajută la decantarea problemelor de relație ale nativilor. Intensitatea relațiilor intime poate crește prin legături emoționale puternice și respect reciproc.

Aspecte mai puțin plăcute legate de această eclipsă se referă la starea de sănătate a Balanțelor, care pot avea probleme cu membrele inferioare, cu deplasarea fizică sau cu cea spirituală.

Între 2 iulie și 25 decembrie, Eclipsa de Soare din 2 iulie schimbă tonalitatea pentru semestrul al II-lea, sugerând că Balanțele se pot simți presate să lucreze mai mult.

Superiorii și bărbații cu ego-uri puternice vor testa Balanțele și obiectivele acestora. În acest mod, Universul forțează nativii să-și afirme identitatea și să-și asume semnătura lucrurilor făcute de ei. Eclipsa de Soare aduce o revenire a stării lor de sănătate.

Din 16 ianuarie și până pe 4 martie, Saturn se află în sextil cu Neptun, conjunctură care aduce câștiguri materiale din activități spirituale. Nativilor li se oferă energii să devină răbdători și autodisciplinați, dar fără a-și refuza plăceri sau a face sacrificii.

* Scorpion

Eclipsa de Lună din 21 ianuarie creează premisele ieșirii la suprafață a oricăror tensiuni interne ale nativilor. Ieșite la suprafață, aceste tensiuni vor arde cu degajare foarte mare de energie.

Cheia pentru aflarea armoniei în relațiile Scorpionilor este de a nu reacționa prea emoțional. Vor apărea schimbări bruște ale vitezei de derulare a evenimentelor în viața nativilor. E de bine și nu prea, mai ales pentru acei Scorpioni care nu sunt pregătiți să proceseze foarte multe informații simultan, din diferite domenii.

Eclipsa Solară din 2 iulie, evenimentul astrologic de la începutul semestrului al II-lea, va aduce echilibru și armonie în viața Scorpionilor. Le va crește încrederea și sprijinul acordat de prieteni și de familie, ceea ce îi va conduce pe nativi către zona de confort în care își pot stabili obiective ambițioase. Barierele anterioare care le frânau progresul vor dispărea, iar calea către succes va deveni luminoasă. Această eclipsă aduce împreună oamenii care s-au îndepărtat unii de alții.

Până în martie 2021, Neptun va menține crescut interesul nativilor pentru spiritualitate. Scorpionii vor deveni mai plini de o compasiune idealistă. Pot urma o cale mai spirituală fără a renunța la confortul și securitatea materială. Creșterea imaginației este perfectă pentru urmărirea creativității sau artei. Scorpionii vor descoperi abilitatea de a transforma imagini și idei abstracte sau intangibile în ceea ce alții pot observa și înțelege. De asemenea, se vor conecta mai profund, la nivel spiritual, cu partenerul lor.

* Săgetător

Eclipsa de Lună din 21 ianuarie creează condițiile pentru ca Săgetătorii să se simtă confortabil și încrezători, chiar și dacă sunt singuri, fără a ridica vreo pretenție. O pace interioară îi va cuprinde pe acei nativi dispuși să-și asculte inima, sufletul.

Răbdarea, adaptabilitatea, o minte deschisă sunt doar câteva atribute necesare pentru ca Săgetătorii, mai ales cei peste 30 de ani, să poată păși în viitorul lor mai devreme.

Eclipsa de Soare din 2 iulie le sugerează să-și ajusteze obiectivele ca răspuns la circumstanțele în schimbare. Nativii pot traversa o zonă a trăirilor interioare, pornind de la anxietatea nervoasă până la anticiparea intensă emoțional. Pe măsură ce unele uși se întrevăd, noile oportunități apar de nicăieri. Cheia succesului pentru Săgetători rămâne deschisă și flexibilă.

Între 2 iunie și 16 octombrie, Jupiter creează oportunități pentru ca nativii să-și extindă cunoștințele prin învățământul superior. Cu toate acestea, îi bântuie o tendință de a fi leneș. Săgetătorii pot alege să piardă timpul renunțând la atâtea oportunități de dezvoltare personală. Alte probleme posibile includ lăcomia, excesul și extravaganța.

Contractele de afaceri și investițiile ar trebui să fie profitabile, dar trebuie atenție dacă acestea generează datorii din cauza suprasolicitării.

* Capricorn

Ajustările în viața familială a Capricornilor devin imperioase după Eclipsa de Lună din 21 ianuarie. Aceste optimizări sunt necesare date fiind circumstanțele în continuă schimbare. Schimbările de dispoziție și anxietatea sunt posibile în relațiile intime ale nativilor. Adaptabilitatea și o minte deschisă sunt atribute care îi vor ajuta pe nativi să profite de noile oportunități care decurg din schimbarea condițiilor prezentului și viitorului. Pare misterios, dar viața trebuie observată atent, la fel și comportamentul oamenilor.

Eclipsa de Soare din 2 iulie marchează aproape în întregime semestrul al II-lea din 2019. Dacă devin prea asertivi, nativii se pot confrunta cu opoziții privind obiectivele pe care și le-au propus. Unele persoane se vor simți amenințate de ei și le vor face dificilă urmărirea intereselor proprii, dacă aceștia își impun agenda proprie în mod agresiv.

Până în decembrie 2024, Pluton aduce schimbări de durată în viața Capricornilor. Este vorba de următorii ani, perioadă în care nativii pot trăi evenimente care duc la pierdere sau despărțire, dar numai dacă aceste lucruri stau în calea lor de a fi ei înșiși. Aceasta poate fi o fază foarte importantă a vieții, care, deși intensă și plină de schimbare, conduce pe calea elevării spirituale, care e mai mult în concordanță cu dorința sufletului nativilor.

* Vărsător

Până prin aprilie 2021, Uranus creează perturbări, care se referă la numeroase teste, urmate de schimbări neașteptate, care afectează rutina și viața în general. Modificările pot veni din interiorul nativilor, mai ales dacă nu au reușit să trăiască așa cum doresc, fiind constrânși de alții sau de împrejurări.

În acest stres, Vărsătorii vor dori să se elibereze, ceea ce i-ar putea supăra pe alții. Este posibil ca nativii să acționeze mai impulsiv decât de obicei, mai neregulat și mai ciudat, dar își vor afla propriul mod de exprimare, unic, care, pe termen lung, este foarte benefic.

Eclipsa de Lună din 21 ianuarie este aproape de ziua de naștere a Vărsătorilor, ceea ce le dezvoltă nevoia de a face lucruri mari și de a reuși în anul acesta.

Starea lor de spirit va fi foarte afectată de ceilalți și va avea un impact puternic asupra relațiilor lor intime. Această Eclipsă de Lună poate provoca, de asemenea, interes pentru ceva sau pentru cineva nou.

Eclipsa de Soare din 2 iulie provoacă reverberații până la sfârșitul lui 2019.

Între 11 februarie și 10 iunie, Jupiter aduce momente de fericire și optimism. Lucrurile bune vor părea că vin mai ușor. Sănătatea și vitalitatea bune vor permite nativilor să profite din plin de acest tranzit, în general, foarte norocos.

* Pești

Până în martie 2021, Neptun oferă Peștilor o viziune mai spirituală asupra vieții, ceea ce poate duce către iluminare, dar, în același timp, îi poate face să se simtă vulnerabili.

Imaginea de sine definită anterior de nativi și limitele lor personale se pot dizolva, lucru care poate deveni înfricoșător. Ștergerea credinței, confuzia și îndoielile pot duce la nesiguranță și la sensibilitate. Capcane inerente pe drumul inițiatic.

Până pe 28 decembrie 2019, Saturn aduce realizarea, recunoașterea și progresul constant față de obiectivele nativilor pe termen lung. Peștii pot descoperi o atitudine mai responsabilă față de toate planurile, de la locul de muncă la partenerii și la familia lor. Este un an grozav ca ei să-și exprime calitățile de lider și să fie chemați să îndeplinească îndatoriri importante.

Astrele vor favoriza răbdarea, rezistența și încrederea în sine. Peștii pot primi îndrumări și ajutor de la tatăl lor sau pot juca singuri rolul de mentor. Ei se așteaptă la o stabilitate generală în viața lor, cu niveluri scăzute de stres.

Jupiter și Neptun lansează un test către nativi pe 13 ianuarie. Poate fi un test al credinței, rușinii sau dezamăgirii. Aceasta pentru că e posibil ca nativii să fi manifestat prea multă încredere sau și-au îndreptat toată energia către un ideal romantic care, de fapt, nu avea atributele unui ideal.

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.