Horoscop 24-30 ianuarie- proiectul trebuie să continue!

Cunoscând faptul că oamenii care au instincte şi porniri rele sunt mai numeroși decât cei care au instincte bune, dezinformatorul acţionează folosind toate mijloacele pentru înlocuirea bunurilor sufleteşti cu cele materiale. Pe fondul acestei situaţii, iniţiază și alimentează, dezvoltă, vicii precum trufia, dorinţa de putere cu orice preţ, trădarea, viclenia etc., creează perioade de tranziţie de lungă durată, fără speranţă.

Procedând în felul acesta, armata dezinformatorului devine din ce în ce mai numeroasă, încât ea parcă se autogenerează, devenind un adevărat ”perpetuum mobile”. Din această perspectivă, H.P. Cathala considera că dezinformarea este o armă insidioasă, clădită pe principii malefice.

 Berbec

Din 24 ianuarie, nativii au parte de 7 zile în care astrele le oferă o serie nelimitată de oportunități în toate domeniile vieții. Limitările lor proprii fac diferența. Temerile, fricile, faptul că unii Berbeci cred mai puternic în realizarea ”imposibilului” decât în realizarea ”posibilului” împiedică materializarea șanselor pozitive oferite de astre.

Vineri, 25 ianuarie, Marte formează un unghi ideal față de Jupiter. Acțiunile nativilor sunt producătoare de profit sau fericire. Este o zi minunată! Berbecii o pot folosi pentru orice scop, de la semnarea unui document până la o primă întâlnire.

Starea lor de sănătate crescută și vigoarea sunt molipsitoare pentru toți cei apropiați, mai ales pentru cei care au un deficit energetic.

Taur

Vineri, 25 ianuarie, Marte îl susține pe Jupiter, cu efecte deosebite asupra Taurilor. Femeile zodiei au ocazii de a trăi o aventură amoroasă intensă. Aici pot apărea capcane, mai ales pentru femeile măritate.

Jupiter tranzitează Casa financiară a Taurilor, respectiv Casa banilor altor persoane. În acest an, banii vor ajunge la nativi ușor și în cantități suficiente.

După 25 ianuarie, Taurii descoperă că acțiunile lor sunt puternice. Trebuie să se asigure că strategia lor e bine concepută și vor avea mari câștiguri.

Februarie va fi o lună strălucitoare pentru cariera nativilor.

Gemeni

Un aspect rar astrologic, care aduce șansă și succes Gemenilor, se petrece pe 25 ianuarie. Marte și Jupiter se aliniază. Marte guvernează acțiunea, iar Jupiter guvernează profitul și creșterea. Se poate interpreta că, pentru Gemeni, acțiunile din 25-27 ianuarie pot duce la succes. Marte tranzitează Berbecul, Jupiter e în Săgetător, iar eforturile de colaborare, de toate felurile, vor produce efecte deosebit de pozitive pentru nativi. Serile de 25 și 26 ianuarie devin romantice datorită planetelor Marte și Jupiter, dar și Lunii, care se află în tranzit prin Balanță. Gemenii se pot bucura la o petrecere cu persoana iubită, cu prietenii. Vor dezvolta noi relații sociale.

Rac

Pe 25 ianuarie, Racii au unul dintre cele mai bune aspecte ale carierei din ianuarie. Marte se deplasează prin Casa faimei și a onorurilor, cu ajutor de la Jupiter, planeta financiară generoasă. Jupiter tranzitează acum Casa proiectelor de zi cu zi și a ordinelor Racilor. În aceste zile, e clar că munca le aduce știri speciale despre carieră.

Racii se pot pregăti de pe acum pentru 4 februarie, când Luna Nouă tranzitează Casa banilor altor oameni. Anumite planuri privind obținerea unei finanțări pot fi puse la punct de pe acum. Au ocazia de a obține o afacere nouă sau pot lucra la un proiect de înaltă calitate, care le va îmbunătăți reputația.

Leu

Unul dintre cele mai armonioase aspecte astrologice se desfășoară pe 25 ianuarie. Marte se află în trigon cu Jupiter, aspect care ajută considerabil Leii care au de făcut deplasări sau se hotărăsc să călătorească. Marte tranzitează Casa explorărilor, a întinderilor vaste, ceea ce trimite Leii spre mari depărtări.

Cei care lucrează în domeniul publicării sau difuzării pot utiliza energia astrelor din 25-27 ianuarie pentru a obține eficacitate în munca lor. Creativitatea lor e acum la cote înalte, iar soluțiile vin de la sine.

Jupiter tranzitează Casa romantismului nativilor; e un moment perfect pentru a petrece un weekend încântător în doi.

Fecioară

Pe 25 ianuarie, când Marte tranzitează Casa banilor altor oameni, Fecioarele au de ales să facă investiții sau să-și urmeze glasul inimii în privința iubirii. Jupiter tranzitează Casa de a casă și a imobilelor nativilor. Fecioarele pot descoperi acum plăcerile oferite de a sta închis acasă sau de a închiria o cabană unde să-și petreacă weekendul.

Pot avea probleme de sănătate din cauza glicemiei crescute. Se recomandă mișcare, dietă alimentară, refacerea totală a vieții.

Pe 25-26 ianuarie, au ocazii de a încheia o afacere remarcabilă, legată de domiciliu sau de un imobil. Posibil ca această afacere să fie succesul anului pentru 2019.

25-27 ianuarie sunt deosebite și pentru că oferă condiții de relaxare, mers la petreceri etc.

Balanță

Dacă doresc să conceapă un copil și au avut probleme, nativii pot spera că fertilizarea va merge mai bine. Din punct de vedere astrologic, zilele potrivite pentru realiza o procedură in vitro sunt cele cu Lună Nouă. Cea mai apropiată este 4 februarie.

Pe 25 ianuarie, când Marte și Jupiter comunică armonios, Balanțele se pot gând cu îndrăzneală la viitor. Marte acționează asupra curajului, iar Jupiter aduce fericire, creștere și profit. În această zi, acțiunile nativilor pot conduce la rezultate financiare solide. Marte le tranzitează Casa parteneriatelor, Jupiter Casa călătoriilor. Poate este vremea ca nativii să părăsească orașul pentru o evadare de weekend și să includă și vineri, 25 ianuarie. Luna de tranzit va fi în Balanță, făcând excepțional acest weekend de final de ianuarie.

Scorpion

Marte tranzitează Casa alocărilor Scorpionilor pe 24-26 ianuarie. Sume de bani ajung în contul lor în cele din urmă. Alinierea Marte-Jupiter, cu Jupiter în Casa veniturilor obținute a Scorpionilor, este un semn pentru ei că munca pe care o desfășoară le va aduce, probabil, o sumă generoasă sau le va permite să-și prezinte talentele într-un mod care va impresiona VIP-urile. Dintr-o dată, nativii vor fi văzuți într-o lumină mai prestigioasă, le va fi observată capabilitatea de a gestiona proiecte mai sofisticate.

Dacă lucrează la un proiect de comunicare, acesta le poate schimba viața în bine, așa că Scorpionii trebuie să dea tot ce pot.

Săgetător

Vineri, 25 ianuarie, energicul Marte în Berbec primește ajutor de la Jupiter. Din nou, este vorba despre dragoste și despre o irezistibilă atracție, pe care o vor întâlni Săgetătorii.Poate fi partenerul de alături reinventat sau o nouă persoană. În această perioadă, nativii au un magnetism care îi duce către oameni.

Ideile creative pe care le generează acum Săgetătorii sunt impresionante.

Starea lor de sănătate poate lăsa de dorit, mai ales dacă suprasolicită activitatea mentală. Astrele predispun la relaxare, iar Săgetătorii se pot conforma acestei tendințe.

Capricorn

Pe 25 ianuarie, Marte tranzitează Casa de acasă a Capricornilor. Jupiter își dă întâlnire cu Marte, aducând nativilor oportunități de a cumpăra, a vinde sau a închiria proprietăți. Dacă trebuie să călătorească, nativii să se asigure că fac asta cât timp Marte rămâne în Berbec, adică până pe 14 februarie.

Aspectele profesionale pot fi lăsate momentan într-un stand-by benefic. Alte lucruri îi solicită pe nativi, de exemplu starea de bine a partenerului, visurile proprii neîmplinite, frustrările care tind să iasă la suprafață. Se impune o introspecție serioasă, mai ales că februarie bate la ușă cu pași repezi, iar atunci nu mai există timp pentru analize personale.

Vărsător

Acei nativi care doresc să-și cumpere o mașină se pot hotărî pe 25 ianuarie. Marte ajunge la Jupiter, un aspect astrologic deosebit, cu efecte benefice asupra tuturor zodiilor.

Este o perioadă a mulțumirilor pentru Vărsători. Ei pot mulțumi pentru binele pe care l-au primit de la prieteni, mai ales că aceștia sunt ca și familia proprie pentru ei. Venus aduce unele energii brute, care exacerbează sexualitatea nativilor. Ei pot ”sări calul”, atât în relația în care sunt angajați în acest moment, cât și cu terțe persoane.

Cei singuri se pot face de râs în fața cunoscuților, încercând să flirteze nepotrivit.

Pești

Venus tranzitează Casa carierei Peștilor până prin 3 februarie, făcându-i mai populari printre cunoscuți și printre persoanele care au statut de VIP. Aproape toată lumea îi va căuta cu dorința de a lucra cu ei. Pe 25 ianuarie, Marte tranzitează Casa financiară și își unește forțele cu Jupiter, care tranzitează Casa reușitelor, a faimei și a onorurilor. Reputația Peștilor va crește datorită acestei influențe astrale, iar banii le vor intra în buzunare. Este bine de urmărit bugetul pentru orice proiect în care nativii lucrează acum, iar dacă clientul nu va aproba fonduri pentru costurile suplimentare, Peștii vor trebuie să recurgă la trucuri financiare pentru a acoperi aceste goluri în casă. Proiectul trebuie să continue!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *