Inspectoratul Școlar Neamț a început 2019 cu o erată

Un anunț ce-l corectează pe cel inițial, din 27 decembrie, a fost publicat pe site-ul Inspectoratului Școlar Judeţean (ISJ) Neamț, imediat după vacanța de anul nou. Erata postată pe 3 ianuarie 2019, prima zi de activitate la inspectorat, din acest an, oficializează faptul că sunt două posturi vacante la Departamentul economic al ISJ Neamț. În primul anunț, publicat pe site în 27 decembrie, se menționează scoaterea la concurs doar a unui singur post.

“Inițial, a fost scos la concurs doar un post la contabilitate. Dar am primit de la Ministerul Educației Naționale două posturi la contabilitate și unul pe audit public intern. Am revenit cu anunțul de rectificare prin care anunțăm că sunt 2 posturi scoase la concurs pentru contabilitate și 1 pe audit public intern”, a declarat prof. Elena Laiu, șefa IȘJ Neamț.

Inspectorul general școlar nu a precizat dacă al doilea post a fost alocat acum, în 2019, sau odată cu celelalte, pe final de an. Dar a adăugat că erau mai mult decât necesare: “Aveam un singur contabil și volumul mare de muncă, mai ales că de anul trecut salariile cadrelor didactice se acordă prin inspectorat, nu prin primării”. Ce este cert, este faptul că „erata” nu a modificat șansele candidaților. Depunerea dosarelor începe pe 14 ianuarie și se încheie pe 18 ianuarie. Vechimea minimă cerută este de 3 ani. Proba scrisă se va desfășura tocmai în 14 februarie și rezultatele finale vor fi aflate în 20 februarie (dacă nu mai apare vreo erată, între timp). (C.I.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *