La 9 luni de la schimbarea directorului, Casa de cultură este tot închisă

pietricica turism

La sfâșitul lunii aprilie 2018, Mesagerul de Neamț aducea în atenția publică situația sălii de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Piatra-Neamț, închisă ”preventiv” la inițiativa directorului Stelian Grigore. Invocând evenimentul tragic din Clubul ”Colectiv”, dar fără a solicita opinia vreunui specialist, Stelian Grigore a pus lacătul pe sală, pur și simplu, și s-a rezumat la a ”administra” spațiile închiriate diverselor societăți comerciale. În luna mai, Stelian Grigore a fost schimbat din funcție cu Smaranda Iamandi, care era contabil la Casa de Cultură. Au trecut de atunci 9 luni, timp în care sala de spectacol a rămas, în continuare, închisă. Întrebată dacă a făcut vreun demers pentru redeschiderea sălii, d-na Iamandi a răspuns că deține funcția în regim de interimat și se ocupă cu administrarea acelorași spații închiriate. Prin urmare, redeschiderea sălii pentru activități culturale, care să susțină denumirea edificiului, este, la fel ca acum 9 luni, în stand-by. Articolul publicat de Mesagerul, pe care-l puteți citi aici  este actual încă. Indiferent dacă directorul e în regim de interimat sau nu…

C.M.

2 COMENTARII

  1. Iaca, na! Păi să scoți din Casa de Cultură atâtea afaceri private? Cum așa? Vad mai bun nici că se poate! Aduc bani destui cei care au cârciumile prin holurile Casei de Cultură. Iese banul? Iese! Își iau salariile cei de la Casă? Cred că da.
    Să se dărâme mai curând și coșimelia asta, că pentru vânătorii de terenuri nici că se poate ceva mai bun.

  2. Unde-i cultura? Unde-i marca nostră culturală? Oare municipiul Piatra Neamțâ nu mai crede, nu mai are nevoie de cultură?? Sunt case de cultură în mediul rural….la noi???!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.