Jandarmeria Neamț – bilanț de activitate pentru 2018

Jandarmeria Neamț a prezentat vineri, 18 ianuarie, bilanțul activității în ceea ce privește ordinea publică, în anul 2018. Au aflat de la conducerea IJJ Neamț ce au făcut cadrele inspectoratului în anul precedent oficialitățile locale invitate: primarul de Piatra Neamț, Dragoș Chitic și subprefectul Doru Ungureanu.

Astfel, Jandarmeria Neamț a asigurat ordinea publică la 13 manifestări de protest, la 266 evenimente cultural-artistice, religioase, comemorative și la 67 de competiții sportive. Au avut 572 de acțiuni de intervenție în urma apelurilor venite prin 112 și au răspuns la 366 de solicitări directe sau telefonice.

Tot anul trecut, jandarmii nemțeni au desfășurat câteva mii de misiuni de menținere a ordinii publice, 989 dintre acestea având loc în zonele turistice ale județului Neamț – Bicaz – Izvorul Muntelui, Durău, Vânători Neamț și zonele limitrofe. S-au constatat 110 fapte antisociale și 1.372 de contravenții penalizate cu amenzi și avertismente. De asemenea, au fost puse în aplicare 1.399 mandate de aducere în 31 de localități. (I.Ș.)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.