Procurorul Virgil Cornea s-a pensionat

De anul acesta, procurorul Virgil Cornea, fost purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, este pensionar. Odată cu el a ieșit la pensie și procuroarea Antonela Ciocoiu, așa că cea mai mare unitate de parchet din județ a rămas, dintr-un foc, fără doi magistrați.

Procurorul Virgil Cornea, unul dintre cei mai cunoscuți magistrați din Neamț, a ieșit la pensie de pe funcția de șef al Secției Judiciare, după o carieră de 26 de ani, timp în care a fost, două mandate, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț. El nu era, însă, decanul de vârstă, acest titlu revenindu-i procurorului Stelian Olteanu, care are deja 33 de ani de carieră, este mai mare cu doi ani decât procurorul Cornea, dar încă nu se retrage din activitate.

În momentul de față Parchetul Județean este condus de prim procurorul Violeta Hobincu, iar funcția de prim procuror adjunct este ocupată de Cristina Luca. Urmează să fie desemnat un nou purtător de cuvânt. (Cristina MIRCEA; FOTO: “Ceahlăul”)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.