Rossal Târgu Neamţ insistă pe colectarea selectivă a gunoiului la sursă

pietricica turism

Având în vedere experienţa de un an şi jumătate, în colectarea deşeurilor din Târgu Neamţ şi zona arondată, societatea Rossal zona 3 face din nou un apel, atât la utilizatorii casnici, cât şi non-casnici, să colecteze selectiv deşeurile şi să le depună în containerele specializate.

În acelaşi timp, apelul nostru este și pentru intrarea în legalitate, atât a utilizatorilor casnici, cât şi noi-casnici, prin a încheia contractul de salubritate cu firma Rossal. Până la această dată, în Târgu Neamţ, avem încheiate 5.297 de contracte, din care peste 2.400 cu o singură persoană pe contract, 2.200 de contracte cu două persoane pe contract şi doar diferenţa cu trei sau mai multe persoane pe contract. Rugăm şi aceste persoane să intre în legalitate şi să-şi înscrie pe contract numărul real de persoane care locuiesc la adresa respectivă. Pentru încheierea contractelor, se pot adresa la sediul societăţii, din str. Ştefan cel Mare, nr. 48 B (primăria veche) şi pot primi informaţii la numărul de telefon 0722 540 636”, declară Mihail Florea, responsabil Rossal zona 3 Târgu Neamţ.

Necolectarea selectivă a deşeurilor atrage după sine costuri mai mari de depozitare a deşeurilor neselectate la depozitul din Girov şi, implicit, societatea Rossal va fi nevoită să majoreze preţul pentru utilizatori, a adăugat Mihail Florea. (C.T. STURZU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.