FOTO Reparații la podul de la Roznov

pietricica turism

După o iarnă plină de peripeții pentru participanții la traficiul auto pe ruta Roznov-Tazlău, podul de peste râul Bistrița, de lângă vestitul iarmaroc, a intrat în primele reparații.

Podul, construit în primii ani după Primul Război Mondial, va împlini Centenarul în anul 2021 și a fost plin de gropi toată iarna. Acum se astupă, după ce, câteva luni, toți cei care au trecut prin zonă au obosit de cât au înjurat.

Lucrarea este executată de o firmă din localitate, iar azi, la primele retușuri, s-au prezentat la locul faptei și primarul Ionel Ciubotaru și viceprimarul Constantin Hodor.

Pentru această lucrare, s-au cumpărat 2 tone de bitum rece, de la o firmă din Ardeal. S-au plombat găurile după ce, în prealabil, au fost măturate, încălzite și unse cu o emulsie specifică.

Sigur, nu poate spune nimeni cât va rezista bitumul pe carosabilul vechiului pod, mai ales în condițiile trepidațiilor constante, dar s-a putut remarca faptul că de la eveniment a lipsit prefectul Daniela Soroceanu, altfel devenită o prezență constantă în Roznov în ultima perioadă.

GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.