Funcția de manager al Spitalului Bicaz, scoasă la concurs

pietricica turism

În pline discuții privind desființarea Spitalului Orășenesc „Sfântul Dimitrie” Bicaz, funcția de manager este scoasă la concurs. Depunerea prealabilă a dosarelor se poate face până pe 8 martie, concursul propriu zis urmând să fie finalizat pe 18 martie 2019. Verificarea condițiilor legale de participare la acest concurs este considerată probă eliminatorie, în ziua de 11 martie urmând să fie făcute publice numele candidaților admiși.

Dr. Letiția Damoc, actualul manager, declară că, fără doar și poate, se înscrie la concurs pentru un nou mandat: „Sunt obișnuită cu concursurile, am 8 concursuri până acum, mă înscriu indiferent ce candidați vor mai fi. Este un an dificil și important, fiindcă urmează acreditarea spitalului”, a declarat dr. Letiția Damoc.

Sunt cinci teme mari la alegere pentru realizarea proiectului de management. La concurs se pot înscrie absolvenți de învățământ superior medical, economic sau juridic, cu minim 2 ani vechime.

(C.I.)

3 COMENTARII

  1. Buna ziua. Un manager mai bun si eficient decit dna Doctor Letitia Damoc nu poate avea Spitalul Bicaz. Este regretabil faptul de a se tot scoate la concurs acest post si nu numai. Dupa cum am vazut se pot transfera si de la privat via sectorul bugetar diverse “loaze”, fara experienta, dar cu singe albastru. A se vedea cazul “RAR Neamt”, cind fiica sefului s-a transferat fara examen pe un loc caldut, de la privat, intr-o functie platita din bani publici. Oare ce o recomanda? Poate aflam si noi localnicii Bicazului.

  2. Un manager mai bun si eficient decit dna Doctor Letitia Damoc nu poate avea Spitalul Bicaz.
    Oare???…Nu credeti că în atribuțiile unui bun manager ar fi și completarea cu cadre medicale (medici) competente?
    Nu de alta ,că atunci chiar că s-ar putea să se ajungă la re inchiderea spitalului si atunci ce ar mai manageria atât de eficient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.