Horoscop de februarie

Acţiunea îndelungată a undelor oricărei game de frecvenţe este distrugătoare pentru celulele vii, nivelul adecvat este necesar pentru activitatea normală a organismului. Un nivel scăzut al câmpului electromagnetic produce dereglarea proceselor, iar în lipsa lui, viaţa nu poate exista. De fapt, totul se bazează pe faptul că fiecare celulă sau structură emite o frecvenţă care poate fi detectată şi măsurată de aparate. Primele cercetări le găsim în studiile lui N. Tesla încă de la sfârşitul secolului al XIX-lea şi au fost continuate în anii 1930 de doctorul Royal R. Rife, care a studiat vibraţia virusurilor, bacteriilor, paraziţilor, fungilor şi a experimentat frecvenţe speciale pentru a le distruge. Toate aceste descoperiri au fost coroborate şi au stat la baza conceperii unor dispozitive care revoluţionează medicina.

* Berbec

Implicarea lui Venus crește nevoia de dragoste și afecțiune a Berbecilor între 4 și 13 februarie. Ei au de muncit pentru a obține ”alinturi” din partea partenerilor. Poate ar trebui să depășească o tendință spre lene și egoism.

Berbecilor care și-au programat o întâlnire astrele le indică să fie atenți și să nu-și coboare standardele doar pentru a-și satisface nevoile. Se recomandă evitarea datoriilor sau cheltuirea banilor pe produse inutile.

Între 12 și 16 februarie, Marte, în conjuncție cu Uranus, oferă Berbecilor o dorință puternică pentru a ieși din orice situație care le limitează orizontul. Tendința de a acționa în mod spontan sau erotic poate provoca surprize și supărări nedorite.

* Taur

Din 9 până pe 16 februarie, Mercur deschide căile creativității Taurilor și le amplifică activitatea mentală. Nativii devin foarte ocupați, dar și productivi. Ei se pot exprima clar și fără a supăra pe nimeni. Este un moment bun pentru întâlniri, legarea de noi prietenii și alegere unor candidați pentru job-ul pe care nativii îl coordonează.

Între 9 și 11 februarie, unghiul dintre Mercur și Uranus aduce știri interesante și stimulează conversațiile. Rutinele zilnice se vor schimba, iau direcții noi și neașteptate. Pe parcurs, Taurii întâlnesc oameni noi și pot face descoperiri prin intermediul visului ori prin flash-uri de perspectivă. Orice talent psihic este intensificat.

Din 12 februarie și până pe 2 martie, Marte oferă putere și curaj.

* Gemeni

Mijlocul lunii februarie, între 9 și 16, este marcat de prezența intensă a lui Mercur, care îi ține ocupați pe Gemeni, aducând ore suplimentare la serviciu. Gândirea lor poate avea de suferit, în sensul că nativii devin nervoși sau grăbiți. Aceste aspecte generează confuzii, greșeli sau neînțelegeri.

Gemenii trebuie să acorde o atenție sporită deciziilor importante și afacerilor comerciale. Se recomandă să caute o a doua opinie înainte de a semna contracte.

Între 17 februarie și 1 martie, Soarele indică Gemenilor că au de muncit mai mult pentru a avea lucrurile așa cum le doresc. Oamenii cu o anumită putere sau autoritate asupra nativilor îi vor testa, forțându-i să-și dezvălui obiectivele pe care le urmăresc.

* Rac

Marte este planeta care oferă Racilor energie, încredere în sine și curaj în perioada 12 februarie – 2 martie. Nativii se pot bucura de creșterea atractivității sexuale și a carismei personale, atribute care îi ajută să își fixeze o întâlnire romantică. Experimentarea, ”zgâriatul” în dormitor pot revigora o poveste de dragoste existentă.

Inițiativele Racilor la serviciu îi vor impresiona pe superiorii acestora. O atitudine competitivă și cooperativă face ca acesta să fie un moment bun pentru a începe noi proiecte.

Din 12 până pe 16 februarie, Marte, în conjuncție cu Uranus, crește dorința Racilor de distracție. Poate fi momentul potrivit pentru ca aceștia să-și schimbe viața.

* Leu

Din 12 februarie și până pe 2 martie, Marte creează o acumulare de energie, dar și o nevoie puternică de afirmare. Pentru a evita argumentele și conflictele, Leii își pot elibera mânia și frustrarea prin exerciții fizice, sport sau sex. Tensiunea în relație poate să apară dacă nativii se simt forțați facă ceva. Li se recomandă să observe lucrurile din perspectiva celeilalte persoane și să îi ofere acesteia un pic de spațiu.

În perioada februarie 2019 – aprilie 2021, Uranus produce unde care duc la schimbări neașteptate ce afectează rutina și viața nativilor în general. Leii trebuie să-și descopere modul unic de a comunica pentru a rezista pe termen lung.

În perioada 12-16 februarie, Marte recomandă nativilor să-și asume riscul în orice au de gând să întreprindă.

* Fecioară

Ritmul vieții lor va crește în perioada 9-16 februarie datorită lui Mercur. Unii dintre nativii pot deveni anxioși sau confuzi. Pot avea dificultăți de a se exprima clar. Unele persoane îi vor vedea pe Fecioare ca pe niște persoane egoiste și enervante.

Între 17 februarie și 1 martie, Soarele aduce presiuni din partea bărbaților sau a femeilor șefi. Poate părea că aceștia fac viața dificilă Fecioarelor prin faptul că se împotrivesc eforturilor acestora. Se recomandă să nu se reacționeze la aceste provocări ale ego-ului.

Între 17 și 20 februarie, Soarele, aflat în sextil cu Uranus, aduce surprize plăcute și întâlniri stimulative. Este stimulată creativitatea nativilor și exprimarea personalității lor ascunse.

* Balanță

Între 2 și 4 februarie, Venus oferă un impuls nativilor pentru a încerca ceva nou în multe domenii ale vieții, de la hobby-uri la romantism. Atractivitatea Balanțelor îi va stimula pe alții și o nouă dragoste se poate înfiripa. Balanțele care au deja un partener pot căuta un alt fel de plăcere. Experimentarea în dormitor poate deveni necesară pentru ca nativii să nu se rătăcească.

Luna Nouă din 4 februarie aduce Balanțelor șanse foarte bune, optimism, generozitate și fericire, dar și înțelepciunea spirituală și ajutor pentru îndeplinirea visurilor.

Între 19 februarie și 6 martie, Luna Plină scoate la suprafață spiritul aventuros și carisma sexy a Balanțelor și oferă ocazii interesante pentru schimbare, dragoste și succes, lucru care îi va face pe nativi să se simtă mai vii și mai liberi.

* Scorpion

Pe parcursul anului 2019, Neptun amplifică sensibilitatea și empatia Scorpionilor față de ceilalți. Ar trebui să se simtă mai plini de compasiune și mai idealiști. Cu toate acestea, atingerea scopurilor și a viselor personale este de o importanță deosebită, mai ales pentru a-i putea ajuta pe ceilalți. Relațiile de dragoste ale Scorpionilor vor beneficia de mai multă dragoste și o viziune comună cu persoana iubită asupra fericirii viitoare.

Până pe 28 februarie, Saturn, aflat în sextil cu Neptun, aduce câștiguri materiale din activități spirituale. Scorpionii pot face ca visele să se realizeze, prin muncă grea și cu o abordare realistă și sensibilă a obiectivelor.

Nativii au oportunități astrale de a înțelege propriile limitări, păstrându-și o doză sănătoasă de optimist. Sunt ajutați să fie răbdători și autodisciplinați, fără a vă refuza sau a face sacrificii.

* Săgetător

Între 17 februarie și 1 martie, Soarele îndeamnă nativii să muncească mai mult pentru a avea lucrurile așa cum și le doresc. Oamenii cu o anumită putere sau autoritate asupra Săgetătorilor îi vor testa, forțându-le limitele și dorind să observe dacă aceștia sunt fermi în activitatea lor.

Între 29 ianuarie și 9 februarie, Soarele le stimulează energia vitală și creativitatea. Săgetătorii pot deveni jucăuși și entuziaști. Creșterea vitalității îi va ajuta să-și atingă obiectivele și să se bucure de momente bune cu prietenii și familia. Încrederea în sine și atitudinea pozitivă îi va ajuta pe nativi să facă o impresie bună asupra persoanelor care îi pot ajuta să reușească.

* Capricorn

Între 12 februarie și 2 martie, Marte oferă Capricornilor energie brută. Anul 2019 și luna februarie din 2019 sunt bine echilibrate din punct de vedere astrologic. Nativii nu au impulsuri de agresivitate și nu sunt stimulați să devină amenințători.

Inițiativele nativilor vor fi apreciate de superiorii acestora și de bărbați.

Carisma depășește cotele obișnuite ale nativilor, iar magnetismul sexual transformă luna februarie într-o perioadă bună pentru sexlife și viața socială. Capricornii să-și urmeze instinctul spre succes!

Între 12 și 16 februarie, Marte, în conjuncție cu Uranus, sporește nevoia nativilor de distracție. E momentul potrivit pentru ca nativii să-și schimbe viața, deoarece acest lucru se va întâmpla rapid și fără probleme. Capricornii au ”replica la ei” și îndrăzneala sexuală pentru a face prima mișcare cu cineva special.

* Vărsător

Între 2 și 4 februarie, Jupiter, în sextil cu Mercur, oferă condiții optime pentru planificarea viitorului. Din 19 februarie până pe 6 martie, Luna Plină îi transformă pe Vărsători în persoane incitante, aventuroase și sexy, aducând ocazii interesante pentru schimbare, dragoste și succes. Nativii se vor simți mai vii și mai liberi.

Multe lucruri separate, care, de-a lungul timpului, s-au confundat, i-au speriat ori i-au deprimat pe Vărsători, vor părea să se unească și să aibă sens.

Până pe 20 februarie, Jupiter oferă momente de fericire și optimism, iar lucrurile bune par să vină mai ușor. Acest spor de creștere personală și spirituală va îmbogăți viața Vărsătorilor, îi va face mai fericiți și, probabil, mai bogați.

* Pești

Până pe 20 februarie, Jupiter transmite Peștilor impulsuri de a face niște progrese importante în viață. Ei vor simți nevoia de a-și extinde orizonturile, de a se distra mai mult și de a face mai mulți bani. Capcana în care pot cădea Peștii este să devină prea lacomi sau prea încrezători.

Trebuie menționat că, în 2019, Neptun deschide o viziune spirituală asupra vieții, care este foarte luminoasă. În același timp, Peștii se pot simți foarte vulnerabili. Imaginea de sine definită anterior și limitele personale pot începe să se dizolve. Unii dintre Pești ar putea fi înșelați sau trădați de alții.

Între 6 și 22 februarie, Mercur aduce vigilență mentală, gândire rapidă, multă interacțiune și comunicare cu oamenii. Nativii vor fi mai dispuși să-și împărtășească ideile și vor putea să explice în mod clar lucrurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.