Ionela Gavriloaia, noul consilier personal al primarului Daniel Harpa

De câteva zile, echipa de consilieri personali a primarul primarului orașului Târgu Neamț are un nou membru.  Daniel Harpa a cooptat-o în echipă pe Ionela Gavriloaia, de 31 de ani, de loc din comuna Timişeşti, fiica părintelui Petru Gavriloaia, preotul paroh al bisericii din satul Timişeşti.

Domnişoara Ionela Gavriloaia  sunt convins că îmi va fi de mare ajutor, atât pe consiliere politică, cât şi pe consiliere administrativă. Este o persoană de încredere, este bine prgătită și va avea multe de spus în viitorul apropiat. Dacă se va hotărî să intre în politică sau va decide să rămână în administraţie sunt sigur că va avea succes. Este o tânără foarte bine pregătită profesional”, a declarat primarul Daniel Harpa.

Ionela Gavriloaia: „Doresc să-mi aduc aportul şi să mă ridic la nivelul aşteptărilor domnului primar de la mine. Deocamdată fac voluntariat şi sunt în probe. În această perioadă încerc să cunosc instituţia şi colectivul, dar domnul primar va decide pe ce probleme va dori să-l consiliez. Contractul meu va fi part-time”.

Ionela Gavriloaia a învăţat la Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş” din Piatra Neamţ, profilul Limbi şi Literaturi Străine, specializarea bilingv română-engleză + jurnalism.

Este absolventă a Facultăţii de Litere, Comunicare şi Relaţii publice din cadrul Universităţii din Bacău şi licenţiată a Facultăţii de Ştiinte ale Comunicării din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti. Totodată, are şi un master în Marketing şi comunicare în afaceri la Facultatea de Ştiinte Economice din cadrul Universităţii Bacău.

Până acum a ocupat funcţia de şefă de cabinet parlamentar şi europarlamentar în Bacău, unde s-a ocupat de consiliere, audienţe, secretariat, comunicare cu presa şi organizare de evenimente.

Cunoaşte la nivel avansat engleza şi spaniola, iar franceza la nivel mediu.

C.T. STURZU

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.