Muzică pentru viața Andreei

pietricica turism

Andreea Ciocîrlan este un copil de 13 ani care are mai multe afecțiuni și trebuie să treacă printr-o intervenție chirurgicală. Costurile operației programată pentru sfârșitul lunii februarie, la o clinică din Austria, sunt de 13.500 euro, dar familia fetei are venituri modeste.
Liceul de Arte „Victor Brauner” Piatra Neamț împreună cu Academia de Muzică „Gheorghe Dima” – Extensia Piatra-Neamț organizează un concert de caritate pentru a o susține pe Andreea Ciocîrlan. La concertul din ziua de 13 februarie, ora 17, de la sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț, sunt invitați toți oamenii care vor să o ajute pe Andreea.
Melomanii vor avea bucuria să asculte momentele muzicale realizate de elevii clasei a V-a și a X-a, Anastasia Ioana Horghidan și Cezara Gherghe la pian, Anamaria Teodora Tănasă la saxofon. Va urma spectacolul oferit de Clubul de Dans Sportiv Lia Art, apoi tinerii Sînziana Ailenei – voce și chitară și Cătălin Techiu – chitară, ambii studenți la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”- Extensia Piatra-Neamț.
Invitații de onoare de la această instituție de învățământ superior, pianista Mihaela Spiridon și soprana Gabriela Pipelea, vor încânta publicul cu interpretări de mare virtuozitate și sensibilitate artistică. Incursiunea în lumea operei va fi susținută de orchestra de cameră „Emanuel Elenescu” și de un grup de elevi de la clasele de canto clasic.
Finalul spectacolului va reuni pe scenă toți interpreții alături de trupa pop-rock A.D.M.I.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.